Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Είπαν το δικό τους "όχι"

Το δικό τους "όχι" στους εταίρους του δικομματισμού, αλλά και στα άλλα κόμματα που τους συμπληρώνουν, είπαν χτες κάτοικοι του Παγκρατίου, με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΚΚΕ στην Πλ. Μεσολογγίου.Η ανταπόκριση του κόσμου σ' αυτή την άμεση επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, που έχει επιλέξει το ΚΚΕ για να κάνει γνωστές τις θέσεις του και για ν' ακούσει από "πρώτο χέρι" τον προβληματισμό και τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του μόχθου, ήταν ικανοποιητική.

Στους συγκεντρωμένους μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Α Αθήνας Αντ. Ντρέκος και Εύα Μελά.Αναφέρθηκαν στα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που προκαλεί η πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας και επισήμαναν ότι μετά τις εκλογές θα έρθει νέα θύελλα αντεργατικών - αντιλαϊκών μέτρων. Στηλίτευσαν την ανέξοδη παροχολογία - υποσχεσιολογία του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι μ' αυτό τον τρόπο επιχειρούν για μια ακόμα φορά να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού. Οσον αφορά το ψευτοδίλημμα ποιο από τα δύο κόμματα θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, υπογράμμισαν ότι σήμερα αυτοδυναμία στην Ελλάδα έχει η συντήρηση, μ' ένα μπλοκ πολιτικών δυνάμεων, που είτε στηρίζουν είτε ανέχονται την υποταγή στις εντολές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μια υποταγή, που έχει τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες για το λαό και τη χώρα.

"Το ΚΚΕ, αυτή τη στιγμή είναι αντικειμενικά η μόνη δύναμη που μπορεί να προσφέρει τα αντισώματα σ' αυτή την αντιλαϊκή επιδρομή που έρχεται μετά τις εκλογές", τόνισε ο Αντ. Ντρέκος και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, για να αντιπαλέψει από καλύτερες θέσεις τη συντηρητική πολιτική και να προετοιμάσει τη λαϊκή αντεπίθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ