Σάββατο 9 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τα προϊόντα λιγοστεύουν...

Συνεχίζεται η εξάντληση των εμπορευμάτων του ΜΙΝΙΟΝ και μεγαλώνει η ανησυχία των εργαζομένων για το μέλλον

Μέρα με τη μέρα τα ράφια αδειάζουν στο ΜΙΝΙΟΝ και η ανησυχία των εργαζομένων για το μέλλον της επιχείρησης και κατά συνέπεια και της εργασίας τους γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Οι ελλείψεις έχουν να κάνουν τόσο με προϊόντα που διακινούνται το ίδιο όλες τις εποχές, όσο και με προϊόντα εποχής, όπως είναι αυτή την περίοδο τα σχολικά είδη.

Η κατάσταση που επικρατεί στην επιχείρηση χαρακτηρίζεται από το Σωματείο Εργαζομένων τραγική, ενώ επισημαίνεται ότι αν δε βρεθεί σύντομα μια λύση, το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο. Σ' αυτή την κατεύθυνση ζητάνε από το υπουργείο Εργασίας να αναλάβει τις ευθύνες του και να φροντίσει, ώστε να μην υπάρξουν άσχημες εξελίξεις. Να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση απασχολεί αυτή τη στιγμή 450 εργαζόμενους, ενώ μαζί μ' αυτούς των εταιριών που στεγάζονται στο ΜΙΝΙΟΝ ανέρχονται στους 550.

Ταυτόχρονα και η ΓΣΕΕ με έγγραφό της προς τον υπουργό και τον υφυπουργό Εργασίας εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την πορεία της επιχείρησης, χαρακτηρίζει την κατάστασή της ανησυχητική και ζητάει να οριστεί τριμερής συνάντηση στο υπουργείο, έτσι ώστε να υπάρξει ενημέρωση τουλάχιστον για τις προθέσεις του ιδιοκτήτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ