Τρίτη 19 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Αμεση και συντονισμένη κινητοποίηση ενάντια στην κυβερνητική πολιτική

Κάλεσμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από τις Σέρρες προς όλους όσοι πλήττονται από την πολιτική της κυβέρνησης, που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και εφαρμόζει το πρόγραμμα σύγκλισης

Τις θέσεις του ΚΚΕ για την οικονομία, την άμυνα και τις διεθνείς εξελίξεις σε σχέση με την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, παρουσίασε το Σάββατο σε δύο ομιλίες της στο νομό Σερρών η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλ. Παπαρήγα,κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στα ζητήματα του προϋπολογισμού και στα μέτωπα αντίστασης που αναπτύσσουν εργαζόμενοι, αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και το πρόγραμμα σύγκλισης. Στη διάρκεια της επίσκεψής της, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων του νομού, ενημερώθηκε για τα οξυμένα προβλήματα της περιοχής, που επικεντρώνονται κύρια στην έλλειψη παραγωγικών επενδύσεων και στη διάλυση της αγροτικής οικονομίας.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Σερρών,όπου η Αλ. Παπαρήγα ενημερώθηκε από τον νομάρχη Αν. Καρυπίδη και άλλους τοπικούς παράγοντες για τα γενικά προβλήματα του νομού και της πόλης των Σερρών. Στις 11 το πρωί ακολούθησε συνάντηση με το Δημοτικό Συμβούλιο Νιγρίτας και με εκπροσώπους της επαρχίας Βισαλτίας στο δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στη μεγάλη αίθουσα του δήμου. Το μεσημέρι συμμετείχε σε συνεδρίαση της ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, που αφορούσε κύρια το εκλογικό αποτέλεσμα και την εκλογή βουλευτή του Κόμματος στον νομό. Η περιοδεία έκλεισε με ομιλία στις 6.30 στην κατάμεστη αίθουσα του Ομίλου "Ορφέα" όπου χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή της νεολαίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ