Τρίτη 26 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η σαπίλα ως "πρότυπο"!

Το βρήκαν (κανάλια, εφημερίδες, σχολιαστές) το πρότυπο για τα νέα κορίτσια: "Μις Κόσμος" (!). Και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο - με αφορμή την προκλητική διοργάνωση των καλλιστείων στο Δελχί και την ανάδειξη Ελληνίδας στην πρώτη θέση - με δακρύβρεχτα και γελοία σχόλια, επιχειρούσαν να (ανα)στήσουν χρεοκοπημένους μύθους και γελοία πρότυπα, περί "Σταχτοπούτας". Ηθελαν να πείσουν ότι δεν έχουν χαθεί όλα για τις νέες κοπέλες - και μάλιστα τις προερχόμενες από τα φτωχά λαϊκά στρώματα - ότι υπάρχουν "ευκαιρίες" και διέξοδοι σε αυτό το σάπιο σύστημα, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, κούραση, αγωνίες και αγώνα. Αρκεί να δεχτείς να παίξεις με τους όρους του παιχνιδιού τους, να υποστείς τους εξευτελισμούς που σε υποβάλλουν, τις ξεδιάντροπες προσβολές τους.

Ορισμένοι μάλιστα, για να γίνουν περισσότερο πειστικοί, θυμήθηκαν την "τύχη" την προηγούμενης Ελληνίδας "Μις Υφήλιος", η οποία "μετά από αυτή τη νίκη ακολούθησε καριέρα στο μόντελινγκ, τον κινηματογράφο και έκανε δύο πλούσιους γάμους" (!).

Απροκάλυπτα γελοίοι. Καταδικασμένοι, να ανακυκλώνουν τη σαπίλα τους και να την πλασάρουν, ως κάτι το λαμπερό και το σαγηνευτικό!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ