Τρίτη 26 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοντά στα προβλήματα

Περιοδεία της Μαρίας Μπόσκου στο Νομό Ημαθίας

Περιοδεία στις κοινότητες Βεργίνα, Παλατιτσιά, Τριπόταμο, Γεωργιανοί και Μακροχώρι του Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο η βουλευτίνα Ημαθίας του ΚΚΕ Μαρία Μπόσκου. Η βουλευτίνα του Κόμματος συναντήθηκε με τα κοινοτικά συμβούλια και τους φορείς και ενημερώθηκε για τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στη Βεργίνα συζητήθηκε η καθυστέρηση κατασκευής του αρδευτικού δικτύου και ανέγερσης του Αρχαιολογικού Μουσείου και στην Κοινότητα της Παλατιτσιάς η συνάντηση επικεντρώθηκε σε προβλήματα που αφορούν την ελλιπή χρηματοδότηση των μικρών κοινοτήτων. Οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Τριποτάμου και του Αγροτικού Συλλόγου της περιοχής έθεσαν το ζήτημα της επέκτασης του Πολεοδομικού Σχεδίου και των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης στα οπωροκηπευτικά και την κτηνοτροφία με τις τιμές, τα εφόδια, τα πρόστιμα και τις επιδοτήσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Μπόσκου μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Μακροχώρι, όπου αναφέρθηκε στα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας, της εισοδηματικής πολιτικής της κυβέρνησης και στα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής. Τόνισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιλύσει κανένα από τα γνωστά σε όλους προβλήματα, πιστή στο πρόγραμμα "σύγκλισης" και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου. "Μόνο ο συντονισμένος συνεχής αγώνας εργαζομένων, αγροτών και όλων όσοι πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική αποτελεί την εγγύηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων", επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή η Μαρία Μπόσκου χαιρέτισε σε εκδήλωση τιμής για την Εθνική Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό που πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί στην πλατεία Εληά της Βέροιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ