Τρίτη 26 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απάντηση από τις πανεργατικές κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη βομβιστική επίθεση στο Συνδικάτο Οικοδόμων

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την τρομοκρατική βομβιστική επίθεση κατά του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.Με ανακοίνωσή του το Παράρτημα Οικοδόμων Βύρωνα εκφράζει την αγανάκτησή για το γεγονός που - όπως σημειώνει - στόχευε στο να "χτυπηθούν οι λαϊκοί αγώνες και όσοι αντιστέκονται".

Σε ανάλογη ανακοίνωσή του το Παράρτημα Μπραχαμίου - Δάφνης - Καλαμακίου - Καλλιθέας τονίζει: "Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι οι ενέργειες αυτές δε θα μας κάμψουν. Απαντούμε στην πρόκληση με συνέχιση των αγώνων".

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας, καταγγέλλει την "άνανδρη εγκληματική επίθεση των γνωστών προβοκατόρων και των υποκινητών τους ενάντια στο Συνδικάτο".

Επίσης, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιστερίου καταδικάζει την ενέργεια, που όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, "στρέφεται κατά του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος" και τονίζει ότι "η τρομοκρατία δε θα περάσει, αλλά οι εργαζόμενοι ενωμένοι θα δώσουν απάντηση με τις επικείμενες πανεργατικές κινητοποιήσεις".

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών, Τραυματιών, Αναπήρων, Θυμάτων της περιόδου 1944 - 1967,σε ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση κατά του Συνδικάτου, που "έχει γράψει τη δική του ιστορία στους δημοκρατικούς αγώνες του τόπου".

Ο Σύλλογος Νοσηλευτικού Προσωπικού Κρατικών Ιδρυμάτων Αθήνας - Πειραιά,εκφράζει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική ενέργεια.

"Απαντάμε στην πρόκληση και την τρομοκρατία με νέους δυναμικούς αγώνες", τονίζουν σε ανακοίνωσή τους το Σωματείο Οικοδόμων Λήμνου, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και η ΤΕ της ΑΔΕΔΥ.

Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης το Σωματείο Οικοδόμων Ρόδου και οΣύλλογος Προσωπικού ΕΥΔΑΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ