Παρασκευή 20 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συναυλίες του Μ. Θεοδωράκη για τη διάσωση του αρχείου του ΚΚΕ
  • Στη Θεσσαλονίκη στις 25 Γενάρη στο Παλαί Ντε Σπορ
  • Στην Αθήνα την 1η Φλεβάρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚΕ, ο Μίκης Θεοδωράκης θα δώσει δύο μεγάλες συναυλίες, στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Η πρώτη κατά σειρά συναυλία, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα γίνει την Τετάρτη 25-1-95,στις 8 μ.μ., στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο (Παλαί Ντε Σπορ). Θα συμμετάσχουν η Μαρία Φαραντούρη,ο Μανώλης Μητσιάς,ο Βασίλης Λέκκας,στο μπουζούκι ο Λάκης Καρνέζης και ο Κώστας Παπαδόπουλος,καθώς και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες. Θα συμμετάσχει, επίσης, και η ηθοποιός Μπέττυ Βαλάση.Επίσης, τιμητική συμμετοχή θα έχουν δύο Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες, ο Παναγιώτης Καραδημήτρης και ο Δημήτρης Νικολούδης.Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2.500 δραχμές και 1.000 δραχμές για τους μαθητές και φοιτητές. Τα εισιτήρια προπωλούνται στα κιόσκια Τσιμισκή και Αριστοτέλους, στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και στα παρακάτω βιβλιοπωλεία: "Σύγχρονη Εποχή" (Εγνατίας και Μενελάου 3), "Ραγιάς" (Ερμού 44), "Ιανός" (Αριστοτέλους 7), "Μπαρμπουνάκης" (Αριστοτέλους 4 - 6), "Λέσχη του Βιβλίου" (Καλαποθάκη 13).

Η επόμενη, η οποία κλείνει τον κύκλο συναυλιών σε πολλές πόλεις της χώρας, που πραγματοποίησε ο συνθέτης, για τη διάσωση των αρχείων του ΚΚΕ, θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 1-2-95,στις 7 μ.μ.,στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή της Μαρίας Φαραντούρη,του Μανώλη Μητσιά,του Βασίλη Λέκκα και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ