Παρασκευή 20 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Πολλαπλασιασμός προσπαθειών

Ο πολλαπλασιασμός των προσπαθειών των κομμουνιστών για την υπερκάλυψη του γενικού πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η έδρα της ΚΕ και τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του Κόμματος έχει πολλαπλό αντίκρισμα, οικονομικό, πολιτικό, ηθικό και ιστορικό. Οι οργανώσεις, που έχουν καθυστερήσει σ' αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια, αυξάνουν τους ρυθμούς τους κατακόρυφα, με σκοπό να επιτύχουν, στις περιοχές τους, τους στόχους της ξεχωριστής αυτής εξόρμησης.

Η εξόρμηση στα Γρεβενά

Για την πορεία της εξόρμησης στην περιοχή, ο Βαγγέλης Μπουγάς,οικονομικός υπεύθυνος της ΝΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, αναφερόμενος στις υπάρχουσες εκτιμήσεις μάς είπε:

"Παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η περιοχή των Γρεβενών και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επιδεινώνουν το πρόβλημα της ανεργίας, τα αποτελέσματα της Οικονομικής Εξόρμησης είναι ικανοποιητικά. Η οργάνωσή μας έχει ήδη καλύψει το 80% του πλάνου της και η κάλυψή του θεωρείται πλέον δεδομένη χωρίς βέβαια να επαναπαυόμαστε. Πρωτοπόρα οργάνωση είναι η ΚΟΒ Δεσκάτης, η οποία πλησιάζει στο 200% του πλάνου της και ακολουθεί η πόλη των Γρεβενών, που έχει υπερκαλύψει κι αυτή το πλάνο της".

Αναφερόμενος στην ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Κομματική Οργάνωση ο Βαγγέλης Μπουγάς τόνισε:

"Παρ' όλο που το πλάνο ήταν διπλάσιο από τα συνηθισμένα και αρχικά υπήρχε ένας σκεπτικισμός και μια διστακτικότητα των συντρόφων, η ανταπόκριση του κόσμου, γρήγορα ανέτρεψε το αρνητικό κλίμα και το μετέτρεψε σε αισιοδοξία για την υπερκάλυψή του. Η σημαντικότερη δυσκολία είναι οι καιρικές συνθήκες που δυσκολεύουν την επαφή του Γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής και των ΚΟΒ, πιστεύουμε όμως ότι θα καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε κι αυτό".

* H KOB Κέντρου - Αλσους Νέας Σμύρνης υπερκάλυψε το πλάνο της φτάνοντας το 109%. Στόχος της μέσα στις λίγες μέρες που απομένουν είναι να το φτάσει στο 130%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ