Παρασκευή 20 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το Νοέμβρη η HELECO '95

Η Διεθνής Εκθεση και Συνέδριο για την Τεχνολογία Προστασίας του Περιβάλλοντος, που διοργανώνει το ΤΕΕ

Από τις 9 μέχρι τις 12 Νοέμβρη 1995 θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η Δεύτερη Διεθνής Εκθεση και Συνέδριο για την Τεχνολογία του Περιβάλλοντος HELECO '95, που οργανώνει ξανά το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Η HELECO είναι η μοναδική εμπορική έκθεση για τις τεχνολογίες προστασίας του περιβάλλοντος που οργανώνεται στη Μεσόγειο και απευθύνεται σε μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, ενώ ταυτόχρονα στη διάρκειά της φιλοξενεί ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Οπως ανέφερε χτες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ. Λιάσκας, όλα δείχνουν ότι η HELECO '95 θα σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία από την αντίστοιχή της του 1993, αφού μέχρι το τέλος της περασμένης βδομάδας είχαν φτάσει 43 αιτήσεις συμμετοχής με περίπτερα στην έκθεση (25 από ελληνικές και 18 από ξένες επιχειρήσεις) και παράλληλα 97 αιτήσεις για παρακολούθηση του Συνεδρίου. Θύμισε επίσης ότι στην πρώτη έκθεση συμμετείχαν συνολικά 145 εκθέτες, 950 σύνεδροι και 4.000 επισκέπτες. Είπε ακόμη ότι ο εκθεσιακός χώρος φέτος θα είναι πολλαπλάσιος, αφού θα φτάσει τα 10.000 τετραγωνικά μέτρα.

Οπως αναφέρθηκε, τέλος, από την Οργανωτική Επιτροπή οι ομάδες θεμάτων στις οποίες θα δοθεί έμφαση στο Συνέδριο είναι οι εξής:

  • Η επιχειρηματική οργάνωση της προστασίας του περιβάλλοντος.
  • Οι νέοι δρόμοι του οικολογικού μάνατζμεντ.
  • Ανακύκλωση - Συσκευασία - Κατανάλωση.
  • Ανακύκλωση νερού από τα λύματα - απόβλητα.
  • Μείωση βιομηχανικών ατυχημάτων.
  • Αυτοκίνητο και νέες τεχνολογίες αντιρρύπανσης.
  • Το θεσμικό πλαίσιο για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ