Παρασκευή 3 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για μια καλύτερη παιδεία

Εκδήλωση της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την παιδεία

Σε μία προσπάθεια να γνωστοποιήσουν και να καταθέσουν για διάλογο τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παιδεία σήμερα, η επιτροπή παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ και η ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή 5 Φλεβάρη στις 11.30 το πρωί στο "Πανόραμα".

Οι θέσεις του Κόμματος σχετικά με τη δομή της εκπαίδευσης, το περιεχόμενο των σπουδών, η επαγγελματική κατάρτιση των αποφοίτων του λυκείου, η αξιολόγηση των μαθητών, το πολυσυζητημένο "ολοήμερο σχολείο", θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και που αφορούν όλους τους φορείς της εκπαίδευσης, γονείς, μαθητές και καθηγητές.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, με την οποία καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να πάρουν μέρος στην εκδήλωση και να καταθέσουν τις απόψεις τους, η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ τονίζει ότι "το ΚΚΕ θεωρεί πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ πλήττεται η δημόσια δωρεάν εκπαίδευση και είναι επιβεβλημένη η αναβάθμισή της. Μια αναβάθμιση που είναι συνάρτηση των αγώνων και του σωστού προσανατολισμού όλων των φορέων της εκπαίδευσης. Τα πολυάριθμα προβλήματα μπορούν και πρέπει να να λυθούν με το δρόμο της συλλογικής δράσης για τη διεκδίκηση λύσεων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ