Τετάρτη 8 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Σύμπνοια Πάγκαλου - Αβραμόπουλου

Τρία θέματα προ ημερήσιας διάταξης έθεσε ο επικεφαλής της Κίνησης "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα" Λεων. Αυδής,στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Το πρώτο αφορά το οικόπεδο στη διασταύρωση των οδών Χ. Τρικούπη και Ακαδημίας, το οποίο κινδυνεύει να τσιμεντοποιηθεί. Το δεύτερο έχει σχέση με τις άδειες καταστημάτων που παραχωρεί ο δήμος σε δήθεν μπακάλικα στην περιοχή του Θησείου, που στην πραγματικότητα πρόκειται για σούπερ μάρκετ, ενώ έθιξε και το ζήτημα της σύνταξης των εισηγήσεων των υπηρεσιών του δήμου για διάφορα θέματα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "σε πολλά θέματα υπάρχουν εντυπωσιακά πεπλανημένες δικαιολογίες".

Ο πρόεδρος του ΔΣ απάντησε πως για το ζήτημα των εισηγήσεων υπάρχει ήδη σχετική εγκύκλιος από πλευράς δημάρχου προς τις υπηρεσίες, ενώ τα άλλα δύο θέματα θα συζητηθούν σε επόμενες συνεδριάσεις.

Η Μ. Δαμανάκη έθεσε το ζήτημα της κατεδάφισης του εργοστασίου "Φιξ" στη Συγγρού, με βάση και την αρνητική θέση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, "φρενάροντας", όμως, στην αντίθετη γνώμη των Πάγκαλου, Αβραμόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ