Πέμπτη 14 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
23O ΦΕΣΤΙΒΑΛ KNE - ΟΔΗΓΗΤΗ
Εκδηλώσεις σ' όλη τη χώρα

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν ριχτεί στη διοργάνωση προφεστιβαλικών εκδηλώσεων σε κάθε άκρη της Ελλάδας, με σκοπό την ενημέρωση των νέων για τα προβλήματα που τους αφορούν και τις θέσεις της Οργάνωσης πάνω σε αυτά, με σκοπό να φτάσει το μήνυμα του 23ου Φεστιβάλ σε όσο γίνεται περισσότερους νέους. Σχεδόν καθημερινά οι πλατείες των χωριών και των επαρχιακών πόλεων μετατρέπονται από τους νέους κομμουνιστές σε χώρους αντίστασης στην αποχαύνωση, στην υποταγή στο σημερινό σύστημα, στη ζωή των υποκατάστατων, που θέλουν να καταδικάσουν τη νεολαία στο όνομα του κέρδους. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

Το Σάββατο,στο Αλιβέρι Εύβοιας και στη Ζάκυνθο με ομιλητές τον Γ. Μπαγιαρτάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Π. Σοφό,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ αντίστοιχα.

Την Κυριακή,στον Εύδηλο Ικαρίας,με θέμα τα ναρκωτικά και στους Σιναράδες Κέρκυρας με θέμα την ανεργία.

Στις 19 Αυγούστου,στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με θέμα Τοπική Αυτοδιοίκηση και Αθλητισμός και ομιλητή τον Σωτήρη Αμαξόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις 20 Αυγούστου,στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης με θέμα τους νέους εργαζόμενους και ομιλήτρια την Ν. Νικοπολιτίδου,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και στα Κουνινά Αχαϊας με θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Στις 22 Αυγούστου,στον Παλαμά Καρδίτσας,με θέμα τις συνέπειες της αντιαγροτικής πολιτικής και την προοπτική των νέων αγροτών. Στην Αγία Παρασκευή Λέσβου με θέμα την ειρήνη. Στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου) με θέμα "εργαζόμενοι - ξένοι εργάτες" και ομιλητή τον Δημήτρη Μαϊκίδη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στα Κύμινα Θεσσαλονίκης,με θέμα τα προβλήματα των νέων εργαζόμενων - αγροτών και ομιλητή τον Σπύρο Πετρόπουλο, μέλος του ΝΓ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Στις 23 Αυγούστου στην Πεδινή Ιωαννίνων με θέμα την παιδεία, στον Αγ. Σπυρίδωνα Αρτας με θέμα τους νέους αγρότες, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με θέμα την ανεργία και ομιλητή τον Μπ. Ψιλόπουλο, μέλος του ΝΓ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στη Λευκίμμη Κέρκυρας με θέμα τα ναρκωτικά, στη Νάουσα με θέμα την παιδεία, στην Αράχωβα Αχαϊας με θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Στις 24 Αυγούστου,στη Γραμμενίτσα Αρτας με θέμα το περιβάλλον,στον Αϊ - Μαθιά Κέρκυρας,με θέμα την παιδεία, στη Λευκάδα,στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης με θέμα τα ναρκωτικά και ομιλήτρια την Λίνα Αμπατζή, μέλος του ΝΣ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στη Νιγρίτα και στο Αργος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ