Παρασκευή 17 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υποπτα και επικίνδυνα σενάρια

Θορυβημένη η κυβέρνηση από την επιτυχία των κινητοποιήσεων των αγροτών της Θεσσαλίας, φαίνεται να σκέφτεται να προσφύγει σε κατασταλτικά μέτρα εναντίον τους.

Απ' αυτή την άποψη δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι - σύμφωνα με πληροφορίες - ο εισαγγελέας της Λάρισας κ. Καραγιάννης ζήτησε, με έγγραφό του από την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού, να προχωρήσει σε συλλήψεις αγροτών, κατά τη διάρκεια της πανθεσσαλικής παναγροτικής κινητοποίησης την ερχόμενη Δευτέρα!

Απαντώντας σ' αυτό το ενδεχόμενο, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, ο Γ. Παττάκης τόνισε χαρακτηριστικά: "Κάθε φορά που οι κυβερνήσεις βλέπουν ότι οι αγρότες ξεσηκώνονται και δε σκύβουν το κεφάλι, προσφεύγουν σε κατασταλτικά μέτρα. Εμείς δηλώνουμε ότι δε θα τρομοκρατηθούμε και δε θα μειωθεί η αγωνιστική μας διάθεση.

Από ποιον πήρε εντολή ο κ. εισαγγελέας να προβεί σ' αυτή την ενέργεια; Μήπως από τον υπουργό; Πάντως, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε τέτοιες αυταρχικές και αντιδημοκρατικές ενέργειες σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών ότι έτσι μας πεισμώνουν περισσότερο και θα "συμβάλλουν" κι αυτοί στην ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της κινητοποίησής μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ