Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
"Ευέλικτη" και "υπερκομματική" αρχή

Υπέρ μιας "ανεξάρτητης υπερκομματικής αρχής" που θα εξασφαλίζει την "ευελιξία και αποτελεσματικότητα" στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, τάχθηκε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Καραμανλής, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την προχτεσινή τοποθέτηση της ηγεσίας του ΣΕΒ.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων, ο Κ. Καραμανλής επιχείρησε να υπογραμμίσει το ρόλο που έχει παίξει η παράταξή του για την ανάληψη των Αγώνων, ενώ σε σχέση με το μέλλον προσπάθησε να εμφανιστεί ως δύναμη που θα διασφαλίσει την ομαλή πορεία της διεξαγωγής τους. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να μην υπάρξει "στενόκαρδη κομματική καπηλεία του μεγάλου εθνικού γεγονότος", να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Από την πλευρά του ο Δ. Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για το περιεχόμενο της σύμβασης που υπογράφτηκε στη Λοζάνη, την οποία μόλις μια ώρα πριν τη συνάντηση πήρε στα χέρια του! Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησης της Γ. Αγγελοπούλου στη θέση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ