Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντικομμουνιστικό ντελίριο της ΕΤ1

Η ΕΤ1, που κατά τον ισχυρισμό των επικεφαλής της και της κυβέρνησης, είναι τηλεόραση απαλλαγμένη από τα αντικομμουνιστικά πλέγματα, την Τετάρτη το βράδυ ξαναχτύπησε! Εχοντας στις αποθήκες της κάθε είδους αντικομμουνιστική σαβούρα, τα επιτελεία της μάλλον σκέφτηκαν πως είναι καιρός να ενεργοποιήσουν τα κατακάθια του δημόσιου οργανισμού. Ετσι άρχισαν την προβολή ντοκιμαντέρ, παραγωγής του... αμερόληπτου και δήθεν αντικειμενικού BBC.

Στα εν λόγω κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών του ιμπεριαλισμού, που ορισμένοι έχουν το απύθμενο θράσος να τα εμφανίζουν ως ιστορική έρευνα, τα μάτια των τηλεθεατών είδαν τα... εγκλήματα (!) των κομμουνιστών στη ΛΔ Γερμανίας, "ταλαίπωρους" Γερμανούς πολίτες (διάβαζε πράκτορες) να... ανοίγουν σήραγγες κάτω από το τοίχος του Βερολίνου για να μπουν στον "ελεύθερο κόσμο", στη... χρυσή Δύση, όπως έλεγε κάποια εκπομπή! Οικογένειες που τις χώρισαν οι κομμουνιστές (όχι οι ιμπεριαλιστές) και άλλα παρόμοια... Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνουν στις ΕΤ παρόμοια ξεδιάντροπα. Οπως κατάγγειλαν αναγνώστες της εφημερίδας μας, κι άλλες ανάλογου περιεχομένου εκπομπές εμφανίζονται τακτικά στην ΕΤ1.

Να, λοιπόν, που τις αλήστου μνήμης εκπομπές "στον ιστό της αράχνης" τις ζήλεψε η ΠΑΣΟΚική ΕΤ. Πριν της ευχηθούμε και εις ανώτερα, καλούμε τον κύριο Ρέππα να παρέμβει άμεσα. Ελπίζουμε να το κάνει. Διαφορετικά θα αποδείξει ότι είναι όχι μόνο συνένοχος, αλλά και καθοδηγητής αυτού του αίσχους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ