Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επανόρθωση

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα από λάθος στη διόρθωση της απομαγνητοφωνημένης συνέντευξης της στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, δεν αποδόθηκαν σωστά δύο σημεία της συνέντευξης.

Γράφτηκε:

α) "Για τον ΣΥΝ συμβαίνουν τα δύο: 'Η έχεις αυταπάτες, άρα είσαι έξω από τα πράγματα, άρα δεν μπορείς να προσφέρεις, ή έχεις παραποιήσει τις κοινές θέσεις, οπότε φυσιολογικά γίνεται συζήτηση (με το ΠΑΣΟΚ)".

β) Για το Μέτωπο. "Ακόμη και άν υπήρχαν κόμματα σήμερα, δεν θα έδιναν ένα καλύτερο έναυσμα, εναρκτήριο λάκτισμα στο Μέτωπο, άρα δεν θα λυνόταν το ζήτημα, γιατί συμμαχίες πολιτικές, που δεν έχουν πόδια στο λαό, υπονομεύονται".

Ενώ το σωστό είναι:

α) Συμβαίνουν τα δύο: "'Η έχεις αυταπάτες, άρα είσαι έξω από τα πράγματα, άρα δεν μπορείς να προσφέρεις, ή έχεις παραπλήσιες, κοινές θέσεις, οπότε φυσιολογικά γίνεται συζήτηση".

β) Ακόμη και αν υπήρχαν κόμματα σήμερα, θα έδιναν ένα καλύτερο έναυσμα, εναρκτήριο λάκτισμα στο Μέτωπο, αλλά δεν θα λυνόταν το ζήτημα, γιατί συμμαχίες πολιτικές, που δεν έχουν πόδια στο λαό, υπονομεύονται".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ