Παρασκευή 10 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Συνεχίζεται η εξόρμηση

Κορυφώνεται η εκστρατεία ενημέρωσης του λαού, που έχει κηρύξει το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις συνέπειες και τους στόχους εφαρμογής του προγράμματος "Ι. Καποδίστριας", αλλά και για τις θέσεις του Κόμματος. Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, στην ύπαιθρο γίνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις - περιοδείες:

Στη Λάρισα,σήμερα, σε συγκέντρωση στην Ολυμπιάδα και την Καλλιθέα, θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Πύθιο, θα μιλήσει ο Θ. Σερδένης,μέλος της ΝΕ και στη Δολίχη ο Γ. Φωτάκης,επίσης μέλος της ΝΕ. Αύριο, σε συγκέντρωση στην Κρανιά,στις 7 το βράδυ, θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης. Στο Στόμιο,στις 6.30 το απόγευμα, θα μιλήσει η Λίτσα Ούντρια,μέλος της ΝΕ. Την Κυριακή, ο Σπ. Στριφτάρης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ομόλιο,στις 11 το πρωί και στην Ελασσόνα,στο εστιατόριο "Κεντρικό", στις 7 το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη,κλιμάκιο της ΝΕ θα περιοδεύσει σήμερα στη Χαλκηδόνα,ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί σύσκεψη των τοπικών φορέων της Κοινότητας Πλαγιαρίου και συγκέντρωση στην Ιωνία.

Στα Τρίκαλα,σε συγκέντρωση στη Θεόπετρα,στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει αύριο ο Θ. Ζανιός και στα Σερβωτά ο Κ. Μπαλλάς.Την Κυριακή, μέλη της ΝΕ θα περιοδεύσουν σε χωριά του νομού.

Στα Γιάννενα

Περιοδεία στα χωριά Ζάλογγο, Γκρόμποβο και Βουτσαρά,πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος στο νομό, Απ. Τασούλα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, έγινε συζήτηση για το πρόγραμμα "Ι. Καποδίστριας", που θα ερημώσει την ελληνική ύπαιθρο. Παράλληλα, συζητήθηκαν γενικότερα προβλήματα, που απασχολούν τον κόσμο, αλλά και τα τοπικά τους προβλήματα, όπως η δημιουργία του αρδευτικού δικτύου στην κοιλάδα του Καλαμά. Πρόκειται για ένα έργο που έχει μείνει ανολοκλήρωτο εδώ και χρόνια και δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων. Ο βουλευτής του ΚΚΕ δεσμεύτηκε να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την αποπεράτωση του αρδευτικού στην κοιλάδα του Καλαμά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ