Πέμπτη 30 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συσκέψεις - συζητήσεις για την παιδεία

Σύσκεψη, για το πραγματικό περιεχόμενο των ρυθμίσεων της κυβέρνησης για το εκπαιδευτικό σύστημα και την άλλη πρόταση, διοργανώνει σήμερα Πέμπτη η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης για την υπεράσπιση του ενιαίου δημόσιου δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που θα γίνει στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος), θα γίνει και η συγκρότηση Επιτροπής.

  • Συζήτηση για την παιδεία, με θέμα "Τι σημαίνουν για τα παιδιά τα νέα εκπαιδευτικά μέτρα", θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο "Εσπερος" (7ης Μάρτη - Κονδύλη και Ηλιουπόλεως) στον Πειραιά, την οποία συνδιοργανώνουν η Ενωση Γονέων Νίκαιας, η ΕΛΜΕ Πειραιά και ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκαιας.
  • Συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα τον αντιεκπαιδευτικό νόμο, διοργανώνουν το Σάββατο, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα "ΑΝΟΙΞΗ", η Β ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου, ο Σύλλογος Δασκάλων Χαϊδαρίου και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Χαϊδαρίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ