Τρίτη 11 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τώρα παραβιάζουν και το Καταστατικό!

Αυθαιρετεί η πλειοψηφία της ΠΝΟ ενόψει του πανναυτικού συνεδρίου

Σε κατάφωρη παραβίαση ακόμα και αυτού του αναχρονιστικού Καταστατικού της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας έχει επιδοθεί η νόθα πλειοψηφία της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενόψει του 25ου Πανναυτικού Συνεδρίου που θα γίνει στις 4 και 5 Δεκέμβρη. Χτες η συγκεκριμένη πλειοψηφία αποφάσισε να μην παρουσιάσει στο προσυνεδριακό Γενικό Συμβούλιο της ΠΝΟ την ερχόμενη Παρασκευή εισήγηση για τον απολογισμό και προγραμματισμό δράσης της διοίκησης, παραβιάζοντας έτσι σαφή διάταξη του Καταστατικού!

Πρόκειται για απόφαση των συνδικαλιστών των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ και κάποιων παρατρεχάμενων, οι οποίοι απέρριψαν επίσης τις προτάσεις ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ,μεταξύ των οποίων να γίνει πανναυτεργατική συγκέντρωση.

Ο πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ, Γ. Τούσας, χαρακτήρισε πρωτοφανή εκφυλιστικά φαινόμενα τα όσα συνέβησαν στη χτεσινή συνεδρίαση της ΕΕ και σημείωσε: "Δεν τολμούν να παρουσιάσουν απολογισμό και προγραμματισμό δράσης, γιατί φοβούνται την απόφαση των ναυτεργατών. Θέλουν αντιπροσώπους χωρίς άποψη και θέση για τα προβλήματα των ναυτεργατών. Το μόνο που ενδιαφέρει τους συνδικαλιστές της πλειοψηφίας είναι η καρέκλα και να αποτελέσουν τη γέφυρα για το πέρασμα της κυβερνητικής πολιτικής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ