Τετάρτη 12 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΖΕΦΥΡΙ
Υπόσχεση του ΟΑΣΑ για το συγκοινωνιακό

Την υπόσχεση της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ) ότι θ' αντιμετωπίσει τα συγκοινωνιακά προβλήματα της γραμμής "735", που ενώνει το Ζεφύρι με την Αθήνα, έλαβε χτες ο δήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Λάπας.Η υπόσχεση δόθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα γραφεία του ΟΑΣΑ, μεταξύ της διοίκησης και του δήμου.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ότι θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ Δήμου Ζεφυρίου, διοίκησης ΟΑΣΑ και οδηγών προκειμένου ν' αποκατασταθεί το δρομολόγιο της γραμμής "735" που έχει τροποποιηθεί εδώ και ένα χρόνο.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Ζεφύρι είναι ότι η μοναδική γραμμή "735", που διασχίζει την περιοχή και την ενώνει με το κέντρο της Αθήνας, έχει τροποποιηθεί ταλαιπωρώντας τους κατοίκους. Η τροποποίηση της συγκεκριμένης γραμμής από τον ΟΑΣΑ έγινε μετά τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί κάποιοι οδηγοί από άγνωστες ομάδες με πέτρες και ξύλα, σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Ζεφυρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γιάννης Λάπας τόνισε την ανάγκη αποκατάστασης της γραμμής αυτής προκειμένου να διευκολυνθούν οι κάτοικοι που στην πλειοψηφία τους χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες, καθώς είναι εργαζόμενοι και μισθοσυντήρητοι. Παράλληλα επισήμανε ότι το πρόβλημα της συγκοινωνιακής γραμμής έχει φτάσει στα όριά του και πρέπει να δοθεί άμεσα μία λύση.

Από την πλευρά του ΟΑΣΑ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κ. Παπαδημητρίου, τόνισε ότι είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν εφόσον εξασφαλιστεί η ασφάλεια των οδηγών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ