Τρίτη 18 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τίμησαν το Πολυτεχνείο

Με τοποθετήσεις του προέδρου του σώματος και των εκπροσώπων των κομμάτων η Βουλή τίμησε χτες το βράδυ την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το Πολυτεχνείο ζει μέσα στους αγώνες του λαού μας, τόνισε στη σύντομη παρέμβασή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Μ. Αγγουράκης.Στους αγώνες για μία Ελλάδα χωρίς βάσεις και πυρηνικά, για μία δημόσια και δωρεάν παιδεία. Στους αγώνες της εργατικής τάξης, των αγροτών και των άλλων στρωμάτων του λαού για απόκρουση της "νέας τάξης" των ιμπεριαλιστών.

Ο πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στον υποκριτικό ρόλο όσων στη διεθνή κοινότητα παριστάνουν τους θεματοφύλακες της νομιμότητας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι πρόεδροι του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος,του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας,και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

  • Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε ανακοίνωσή της σημειώνει: "Η εξέγερση της νεολαίας υπήρξε κορυφαία αντιστασιακή πράξη εναντίον της χούντας και παγκόσμιο μήνυμα για Ειρήνη, Δημοκρατία, Ελευθερία"
  • Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τονίζει: "Στην εποχή της ανεργίας, της πολιτιστικής ερήμου, των αδιεξόδων, της διογκούμενης μάστιγας των ναρκωτικών, της παγκόσμιας οικολογικής καταστροφής, της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης της παιδείας, της υγείας, του πολιτισμού, του σκοταδισμού των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο δρόμος του αγώνα είναι η μόνη επιλογή".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ