Παρασκευή 5 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πληθαίνουν οι δραστηριότητες
  • Η ΚΟΒ Ν. Ιωνίας καλεί σε συνεστίαση σήμερα Παρασκευή 5.12.97 και ώρα 10μ.μ. στη "Ρεμπέτικη Γωνιά ο ΣΕΒΝΤΑΣ" (Αυγής 4 Ν. Ηράκλειο τηλ.: 2847.030 και 2830.025).
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Αγρινίου του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο Δημοτικό ΠΑΡΚΟ σήμερα Παρασκευή 5 Δεκέμβρη, ώρα 9.00μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: α) αφιέρωμα στην ιστορία του ΚΚΕ και β) Μουσικό - χορευτικό πρόγραμμα με το συγκρότημα "Συντροφιά με την Παράδοση".
  • Η ΚΟΒ Ταύρου διοργανώνει συνεστίαση, σήμερα Παρασκευή 5.12.97 στο Κέντρο "Απόλαυση" (Μακεδονίας και Κωνσταντινουπόλεως, Ταύρος τηλ.: 3463.124).
  • Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ,σε συνεργασία με τη "Σύγχρονη Εποχή", λειτουργεί στα γραφεία της έκθεση βιβλίου. Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά, τα απογεύματα 6 - 8.30μ.μ., μέχρι την 8.12.97.
  • Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 7/12 και ώρα 9μ.μ., διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο "ΟΑΣΗ".Το πρόγραμμα, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια από το συγκρότημα τουΜπάμπη Τσέρτου.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 7 Δεκέμβρη στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο στις 11.00 το πρωί. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σπ. Στριφτάρης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστούν ιστορικά ντοκουμέντα από τη μακρόχρονη πορεία του Κόμματος.
  • Η Κομματική Ομάδα των ιδιωτικών υπαλλήλων του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα 8.12.97 και ώρα 6.30μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, Ομόνοια) 5ος όροφος.
  • Η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων του ΚΚΕ διοργανώνει το Σάββατο 13 Δεκέμβρη, από τις 7 το απόγευμα μέχρι το πρωί, γιορτή στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β - πλ. Μητροπόλεως).
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αθήνας - Περιστερίου- Αιγάλεω - Ελευσίνας και Λιοσίων διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση στην ταβέρνα "ΘΩΜΑΣ" (Αγ. Βασιλείου και Δωδεκανήσου γωνία - Αλσος Περιστερίου) στις 13 Δεκέμβρη,στις 8 το βράδυ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, ζωντανή μουσική. Καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη να συμμετάσχουν.
  • Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Σερρών το Σάββατο και ώρα 8.30μ.μ. στο κέντρο "Στέκι του ΡΑΦ" στα Κιόσκια Σερρών.Στη συνεστίαση θα μιλήσει ο Δ. Τσίγκας,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό - επετειακό πρόγραμμα. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 3.000 δραχμές.
  • Εκδηλώσεις για να τιμήσει τα 80χρονα ύπαρξης και δράσης του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΚΟ ΟΔ της Γερμανίας του ΚΚΕ:

- Το Σάββατο 6 Δεκέμβρη στη Στουτγκάρδη, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη,μέλος της ΚΕ.

- Την Κυριακή 7 Δεκέμβρη στο Μόναχο, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη,μέλος της ΚΕ.

- Το Σάββατο 13 Δεκέμβρη στο Ντίσελντορφ, με ομιλητή τον Γαρέφη Δελιγκά,μέλος του Γραφείου της ΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ