Τρίτη 27 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
2α... κεντροαριστερός διάλογος...

Από μεριάς της, η γνωστή ομάδα των φιλοσημιτικών με επικεφαλής τον Παπαγιαννάκη, έκανε "κριτική" στην εισήγηση επειδή, όπως είπαν, αδικεί την κυβέρνηση Σημίτη μιλώντας για αποτυχία της! Ετσι, εξέφρασαν το φόβο τους πως αν αποτύχει η εκσυγχρονιστική πολιτική Σημίτη κινδυνεύει να... την πληρώσει και ο Συνασπισμός ως όμορος χώρος!

Δεν ξέρουμε, βέβαια, πόσο τους κάλυψαν οι δικαιολογίες του Ν. Κωνσταντόπουλου, ότι απλώς, "περιγράφουμε μια πραγματικότητα, δε μιλάμε μηδενιστικά"... Οσον αφορά όμως, την πρόταση διαλόγου και την κριτική του Παπαγιαννάκη, πως την ξέχασαν (! ), ο πρόεδρος ήταν πιο καθαρός στο κλείσιμό του: Να την επαναφέρουμε ξανά και να στηρίξουμε την πρόταση για διάλογο (με το ΠΑΣΟΚ), είπε, εφιστώντας την προσοχή μόνο στην ανάγκη, να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος, που θα προβληθεί και θα προωθηθεί.

Ετσι είναι. Οταν ξεσκεπάζεται η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρεις "ειδικό" τρόπο προβολής της πρότασης διαλόγου, για να μην χρεωθείς και τη στήριξη της πολιτικής αυτής, όπως φοβάται το λεγόμενο Αριστερό Ρεύμα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ