Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεταφορντικά

ΛΟΙΠΟΝ, αυτός ο Πανταγιάς (του Σημιτικού επιτελείου) γράφει και άρθρα. Σε ένα που έγραψε χτες σε απογευματινή εφημερίδα, έδωσε και τον ορισμό του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως είναι "το κόμμα της μεταφορντικής εποχής σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης και αλληλεξάρτησης"!!!

***

Τι είναι αυτό; Καλή ερώτηση, αλλά δεν ξέρουμε την απάντηση. Κάτι τέτοια όμως καλά θα είναι να πάει να τα πει ο Πανταγιάς στους αγρότες. "Ξέρετε, θα πέσουν οι τιμές στα οπωροκηπευτικά, γιατί είμαστε στη ...μεταφορντική εποχή"!

***

Να δείτε μετά πώς θα πέσουν οι ..."μεταφορντικές" ντομάτες. Ο μητροπολίτης Ζακύνθου μπροστά του θα μοιάζει ανέκδοτο.

***

ΑΛΛΑ ΝΕΑ της "μεταφορντικής" εποχής τώρα: Η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη το πρόγραμμα εξυγίανσης της "Ολυμπιακής Αεροπορίας". Νοικιάζει αεροπλάνα, καταργεί προγράμματα, αναστέλλει πτήσεις και, γενικώς, βαδίζει περήφανα στο δρόμο της ...ανάπτυξης.

***

To τέλος του δρόμου βέβαια, όπως το εννοούν οι εκσυγχρονιστές, είναι γνωστό: Ξεπούλημα.

***

ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Συμβιβαστική πρόταση έκαναν οι Ιρακινοί, ανένδοτοι, όμως, οι Αμερικάνοι, που, όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο εγκαταλείπουν τα προσχήματα περί της διεθνούς ασφάλειας και παγκόσμιας ειρήνης.

***

Οχι πως δεν τους αρέσει το όλο παραμύθι, αλλά τα συμφέροντα πιέζουν και, προκειμένου να τους χαλάσει η δουλιά, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και απειλούν με εισβολή μέσα στη βδομάδα.

***

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ι. Τσακλίδης, που, ούτε λίγο - ούτε πολύ, δήλωσε ότι πολύ καλά έκανε και μπήκε πέρσι στο γήπεδο στη μέση του αγώνα Καβάλας - Ολυμπιακού και προπηλάκισε τον διαιτητή.

***

Κατά τα άλλα, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να πατάξει τη βία στα γήπεδα και τον τυφλό φανατισμό στις εξέδρες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ