Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΣΕ
Περικοπές δρομολογίων στο Βόλο

Την περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ στη Μαγνησία κατήγγειλε στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής υπογραμμίζοντας ότι η περικοπή αφορούσε δρομολόγια με σημαντική πληρότητα θέσεων, φθηνή και γρήγορη μετακίνηση των εργαζομένων.

Ο υφυπουργός Μεταφορών Μ. Λουκάκης στην απάντησή του ισχυρίστηκε ότι τα δρομολόγια που ανεστάλησαν είναι τέσσερα από τον Βόλο στα Παλαιοφάρσαλα και άλλα τόσα από το Βόλο στη Λάρισα. Είπε ότι είναι ελάχιστες οι περικοπές και αφορούσαν δρομολόγια των οποίων η πληρότητα ήταν σχεδόν μηδαμινή και ανέφερε ότι στο τμήμα Βόλου - Λάρισας εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης και υποδομής.

Ο Ν. Γκατζής ανέφερε ότι τα δρομολόγια που κόπηκαν ήταν όλα γεμάτα και εξυπηρετούσαν τους εργαζόμενους οι οποίοι τώρα δεν μπορούν να πάνε στη δουλιά τους παρόλο που είχαν βγάλει και το πάγιο εισιτήριο. Αντί για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό, είπε ο Ν. Γκατζής, ο σιδηρόδρομος στο Βόλο καταντάει όπως λένε οι σιδηροδρομικοί "μόρτα" που σημαίνει τέλος, σταμάτημα των πάντων. Η λέξη "μόρτα" χρησιμοποιείται από το πρωί μέχρι το βράδυ από τους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο οι οποίοι ανησυχούν ιδιαίτερα για το πού οδηγείται ο σιδηρόδρομος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ