Κυριακή 15 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για το αντιιμπεριαλιστικό αντιμονοπωλιακό μέτωπο

Δημόσια συζήτηση οργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ το Σάββατο 21 Φλεβάρη στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Δημόσια συζήτηση για το αντιιμπεριαλιστικό αντιμονοπωλιακό δημοκρατικό μέτωπο πάλης, που ψήφισε και συγκεκριμενοποίησε το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.

Η συζήτηση, που γίνεται στα πλαίσια των 80χρονων του ΚΚΕ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 του Φλεβάρη στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, 1ος όροφος).

Η δημόσια συζήτηση θα ξεκινήσει με την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα,μέλους του ΠΓ και διευθυντή του "Ριζοσπάστη". Στην ομιλία του ο Δ. Κουτσούμπας θα αναπτύξει την πολιτική πρόταση και τους προβληματισμούς του ΚΚΕ για το παραπάνω θέμα.

Οπως υπογραμμίζεται στη σχετική πρόσκληση της Κεντρικής Επιτροπής "θέμα της συζήτησης αποτελεί η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση ενός κοινωνικοπολιτικού Μετώπου, που θα εναντιώνεται αποτελεσματικά στη συντήρηση και τη "νέα τάξη πραγμάτων" και θα θέτει στόχο την ανατροπή του κυρίαρχου μπλοκ δυνάμεων".

Και συνεχίζει η πρόσκληση της ΚΕ: "Πεποίθησή μας είναι ότι σήμερα πολλοί και πολλές - ανεξάρτητα από την κομματική ένταξη που έχουν ή είχαν ως τώρα - προβληματίζονται, ανησυχούν, αναζητούν έναν αποτελεσματικό δρόμο προς τη λύση των μεγάλων και οξυμένων οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών προβλημάτων που απασχολούν το λαό και τη χώρα.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν το πατριωτικό χρέος τους απέναντι στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ σε βάρος των λαών και πιο ειδικά στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή που ζούμε.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί σήμερα που δεν ανέχονται τη χειραγώγηση και τους μηχανισμούς εκμαυλισμού συνειδήσεων. Ανθρωποι με ριζοσπαστική συνείδηση που αναζητούν φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας".Μετά την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα οι παραβρισκόμενοι μπορούν να πάρουν το λόγο, με παρέμβαση έως 10 λεπτά, ώστε να δοθεί η δυνατότητα πλατιάς συζήτησης. Προβλέπεται επίσης στην πορεία της συζήτησης να γίνουν παρεμβάσεις με τη μορφή σχολίων ή ερωτήσεων έως 2 λεπτά, για όσους παρευρισκόμενους θέλουν να τοποθετηθούν σε ζητήματα ή πλευρές θεμάτων που προκύπτουν στην πορεία της συζήτησης.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί στις 19.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ