Κυριακή 15 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Η Βορειοδυτική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει συντροφικό γλέντι - συνεστίαση για τη βράβευση των πρωτοπόρων Οργανώσεων και πρωτοπόρων συντρόφων μετά τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος για τα 80χρονα, σήμερα Κυριακή 15 Φλεβάρη στις 9.00 μμ στο κέντρο ΓΟΡΓΟΝΑ, Ν. Χαλκηδόνα (Κύπρου 33, τηλ. 2520.909).

Η "Ανώνυμη Κομπανία" θα μας συντροφεύσει με σμυρναίικα - ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

  • Η Δυτική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 80χρονα του ΚΚΕ σήμερα Κυριακή 15 Φλεβάρη στις 10.30 πμ στο Πνευματικό Κέντρο Ιλίου (Πεζόδρομος Νέστορος).
  • Η ΚΟ Αλμυρού - Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 80χρονα του Κόμματος σήμερα Κυριακή 15 Φλεβάρη στις 11.00 πμ στα γραφεία της ΚΟΒ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο με την ιστορία του Κόμματος.
  • Η ΑΕ Λήμνου του ΚΚΕ οργανώνει γιορταστική εκδήλωση για τα 80χρονα του Κόμματος αύριο Δευτέρα 16 Φλεβάρη και ώρα 6.30 μμ στο ξενοδοχείο "Διαμαντίδης" (Μύρινα). Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία του Κ. Βουλγαρόπουλου,μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας καθώς και προβολή ταινίας αφιερωμένης στην 80χρονη ιστορία του Κόμματος.
  • Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Φλεβάρη,στις 6.30 μμ στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη), με θέματα: Οργανωτικά και Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις.
  • Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στα πλαίσια του γιορτασμού των 80χρονων του Κόμματος την Τετάρτη 18 Φλεβάρη στις 6.30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: "80 χρόνια πάλης του ΚΚΕ για την Ισοτιμία της Γυναίκας", με ομιλήτρια την Ελένη Κουτούπα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης, την Κυριακή 22 Φλεβάρη στις 7.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων η ΝΕ διοργανώνει μεγάλη συναυλία προοδευτικού, πολιτικού τραγουδιού προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ και των 55 χρόνων της ΕΠΟΝ.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν η Μαρία Δημητριάδη και ο Γιάννης Θωμόπουλος.

  • Η ΚΟΒ Αγ. Νικολάου Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - έκθεση για την 80χρονη ζωή και δράση του ΚΚΕ,το Σάββατο 21 Φλεβάρη στις 6.00 μμ στα γραφεία της Οργάνωσης, Αχαρνών 297 (στάση τρόλεϊ), στα Κάτω Πατήσια. Η έκθεση περιλαμβάνει πλούσιο υλικό, φωτογραφίες, κείμενα, σκίτσα και ποιήματα από την ιστορία του Κόμματος, του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ", των ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ και του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ομιλία στελέχους του ΚΚΕ με θέμα: "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις". Επίσης θα γιορταστεί η 55η επέτειος της ίδρυσης της θρυλικής ΕΠΟΝ (στις 23/2/43), ενώ θα ακολουθήσει συντροφικό γλέντι με τραγούδια του αγώνα, κρασί και μεζέδες.

  • Η Επιτροπή Περιοχής Αν. Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: "80 χρόνια πάλης του ΚΚΕ για την ισοτιμία της γυναίκας", την Τετάρτη 25 Φλεβάρη στις 6.30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει ιστορική καλλιτεχνική αναφορά στους αγώνες του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των γυναικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ