Παρασκευή 10 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακόμα περιμένουν νερό

Για δεύτερη φορά, βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή

Το νερό νεράκι λένε στην Κοινότητα Πρωτόπαππας του ΝομούΙωαννίνων, περισσότερες από δεκαπέντε οικογένειες και αντίστοιχες κτηνοτροφικές μονάδες, που στερούνται ύδρευσης. Το πρόβλημα αυτό θίγουν σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Απ. Τασούλας και Μαρία Μπόσκου,προς τους υπουργούς Γεωργίας και Εσωτερικών.

Το ίδιο θέμα είχαν ξαναφέρει στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ πριν από ένα περίπου χρόνο. Η απάντηση που τους είχε δοθεί τότε, ανέφερε ότι είχε εκτελεστεί δίκτυο εξωτερικού αγωγού 2.850 μέτρων και υπολείπονταν περίπου 1.500 μέτρα αγωγού για την ολοκλήρωση του εξωτερικού δικτύου. Στη συνέχεια θα κατασκευαζόταν το εσωτερικό δίκτυο και η ύδρευση του συνοικισμού θα ολοκληρωνόταν μέσα στο 1997.

Παρ' όλα αυτά, τονίζουν οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ, έχει περάσει ένας χρόνος και η κατάσταση παραμένει η ίδια. Η έλλειψη του νερού έχει δυσμενείς επιπτώσεις τόσο στη ζωή και την υγεία των κατοίκων, όσο και στη ζωή και την υγεία των κοπαδιών τους. Το πρόβλημα αυτό θα οξυνθεί ακόμη περισσότερο κατά τη θερινή περίοδο.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, ρωτούν τους υπουργούς Γεωργίας και Εσωτερικών για το τι μέτρα θα παρθούν, ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της ύδρευσης στην Κοινότητα Πρωτόπαππας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ