Τετάρτη 20 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μέσα στο καλοκαίρι...

Το νομοσχέδιο που ισοπεδώνει τις εργασιακές σχέσεις, καθώς και τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, θα προωθηθούν μέσα στο καλοκαίρι,επανέλαβε χτες ο υπουργός Εργασίας, Μ. Παπαϊωάννου και άσκησε επίθεση σε αυτούς που υπονομεύουν τον "κοινωνικό διάλογο"..!

Για άλλη μια φορά, ο Μ. Παπαϊωάννου προσπάθησε να υπερασπιστεί την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι "η διευθέτηση του χρόνου εργασίας δεν έχει σχέση με την κατάργηση του 8ωρου" (!) και ότι η ρύθμιση που θα γίνει κινείται στα πλαίσια σχετικής κοινοτικής οδηγίας, για τη μη εφαρμογή της οποίας πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι κατηγορούμενες στα ευρωπαϊκά δικαστήρια!

Για την Ιονική Τράπεζα,ο υπουργός προσπάθησε να πείσει ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με την πώλησή της (!), αλλά έκανε μια παρέμβαση για να αποφευχθούν οι απολύσεις! Ειδικότερα, στο ερώτημα αν νομιμοποιείται η κυβέρνηση να αποφασίσει την πώληση της Τράπεζας, αφού κύριος μέτοχος είναι τα ασφαλιστικά ταμεία, απάντησε ότι για την πώληση θα γίνει Γενική Συνέλευση των μετόχων και ότι κύριος μέτοχος είναι η Εμπορική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ