Τετάρτη 20 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΝΙΟΝ
Η κυβέρνηση να δώσει λύση

"Η λύση του προβλήματος του ΜΙΝΙΟΝ για να μην απολυθούν 400 εργαζόμενοι βρίσκεται καθαρά και μόνο στα χέρια της κυβέρνησης και μπορεί να τη δώσει εδώ και τώρα",αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το σωματείο του ιστορικού πολυκαταστήματος, καθώς το ΜΙΝΙΟΝ βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από το οριστικό κλείσιμο.

Στην ανακοίνωση καταγγέλλεται ότι μεγάλα συμφέροντα επιδιώκουν να αγοράσουν την εταιρία, αφήνοντας απ' έξω του εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους. "Είναι γνωστό - τονίζεται - ότι το ΜΙΝΙΟΝ βρίσκεται στη διαδικασία της πτώχευσης και τα διάφορα μεγαλοσυμφέροντα που διοχετεύουν ανακοινώσεις ότι ανοίγουν νέο πολυκατάστημα στο κέντρο, επιδιώκουν να μείνει μόνο το κτίριο χωρίς τους εργαζόμενους, να μοιραστούν την "πίτα" των 20 δισ. δραχμών του ΜΙΝΙΟΝ και να μονοπωλήσουν την αγορά".

Το Σωματείο εκφράζει και πάλι την απόφαση των εργαζομένων να συνεχίσουν τον αγώνα τους παρά τα τεράστια εμπόδια, για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ