Παρασκευή 12 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ"
"Καταδικάστε την πολιτική που σας φτωχαίνει"!

Κλιμάκιο της Κίνησης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Σαντζαρίδη, πραγματοποίησε χτες περιοδεία στους χώρους δουλιάς των εργατοτεχνιτών του δήμου

Με το σύνθημα: "Κάντε το δικό σας δημοψήφισμα. Καταδικάστε την πολιτική που σας φτωχαίνει ή σας αγανακτεί καθημερινά", κλιμάκιο της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Αιγάλεω" (ΔΑΣ), με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παν. Σαντζαρίδη και με τη συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ Γ. Σταυρόπουλου,πραγματοποίησε περιοδεία, χτες το πρωί, στους χώρους δουλιάς των εργατοτεχνιτών του Δήμου Αιγάλεω.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Γ. Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στην αντιλαϊκή, κυβερνητική πολιτική, που σαρώνει τα εργατικά και εργασιακά δικαιώματα. Παράλληλα, κατήγγειλε τα τελευταία φαινόμενα αυταρχισμού της κυβέρνησης και την καθημερινή παρουσία των ΜΑΤ στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Μπροστά στην αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον της δουλιάς τους, ο Π. Σαντζαρίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παραδοσιακά στρώματα των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, οι οποίοι μέχρι χθες πίστευαν ότι έχουν εξασφαλίσει μόνιμη εργασία, σήμερα βρίσκονται μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα της άρσης της μονιμότητας και της μετατροπής τους από εργαζόμενους σε απασχολήσιμους. "Η επίθεση της κυβέρνησης στην ΤΑ - επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος - αποτελεί κομμάτι της γενικότερης επίθεσης στην εργατική τάξη της χώρας. Η κυβέρνηση, υλοποιώντας στο έπακρο τις επιλογές της ΕΕ θέλει να μετατρέψει τους δήμους σε υποκαταστήματα της Εφορίας και τους αιρετούς σε μάνατζερ".

Οταν οι εργατοτεχνίτες του Δήμου αναφέρθηκαν στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ο επικεφαλής της ΔΑΣ σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι στο δήμο, στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και οι άνεργοι της πόλης, περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, κόντρα στην πολιτική, που γεννά αυτά τα προβλήματα.

"Η ψήφος αποτελεί τη μια πλευρά της πάλης σας, χρησιμοποιήστε την κατά τέτοιο τρόπο ώστε την επόμενη των εκλογών η κυβέρνηση να μετράει πολύ λιγότερους δημάρχους και νομάρχες. Στο Αιγάλεω καταδικάστε με την ψήφο σας, όλους εκείνους μαζί και τη σημερινή διοίκηση του Δήμου, που κουβαλάνε στις πλάτες τους την κυβερνητική πολιτική της άγριας φορολογίας, της ανταποδοτικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, των ΤΣΑ", κατέληξε ο Παν. Σαντζαρίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ