Κυριακή 14 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΕΘΝΗ
04}... οι βαθύτεροι στόχοι...

Και κάτι ακόμη, κύριοι της κυβέρνησης.

Μη χαίρεστε και μη χρησιμοποιείτε κατά κόρον, το πόσοι κάνανε αίτηση και πόσοι, τελικά, πήραν μέρος στο διαγωνισμό - παρωδία, που οργανώσατε. Οχι μόνο ή κυρίως, γιατί η μεγάλη αποχή είναι ενδεικτική της αποδοκιμασίας, από τη μεγάλη μάζα των αδιορίστων εκπαιδευτικών. Αλλά, κυρίως, γιατί τα όσα λέτε και κάνετε είναι πολύ μακριά από τα όσα έχουν στο μυαλό και την καρδιά τους, ακόμη και όσοι πήραν μέρος στο "διαγωνισμό" σας ή, τουλάχιστον, η μεγάλη πλειοψηφία τους.

Αναφερόμαστε σε όλους αυτούς, που τα μεγάλα και τραγικά αδιέξοδα της δικής σας πολιτικής, τους κάθισαν τις μέρες αυτές στα θρανία ενός εξεταστικού κέντρου, αλλά μέσα τους ένιωθαν αλληλέγγυοι, με αυτούς που βρίσκονταν απ' έξω ή έτρεχαν βιαστικοί, για να μην "πιάσει" ο τηλεοπτικός φακός το πρόσωπό τους.

Αναρωτηθήκατε, άραγε, κύριοι της κυβέρνησης, με τι πρόσωπο αύριο οι άνθρωποι αυτοί θα αντικρίσουν τους συναδέλφους τους; Κι αφού διαγωνιστούν με επιτηρητές τα ΜΑΤ, σε τι, τελικά, θα αξιολογηθούν; Και τους αυριανούς μαθητές τους, με τι αξίες θα τους εμπνεύσουν και θα τους διαπαιδαγωγήσουν; Η, μήπως, όλ' αυτά αποτελούν ένα μέρος των βαθύτερων στόχων σας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ