Κυριακή 14 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΕΘΝΗ
"Μαύρες" μέθοδοι

Μπράβο, κ. Ρέππα. Και εις ανώτερα... Φαίνεται πως στα πλαίσια του εντεινόμενου αντικομμουνισμού και των υπό εκκόλαψη κυβερνητικών σχεδίων ενάντια στο ΚΚΕ, έχετε αναλάβει συγκεκριμένο και, μάλιστα, αναβαθμισμένο ρόλο.

Χαρακτηριστική απόδειξη αποτελούν τα όσα είπατε, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη διάρκεια της προχτεσινής, μεσημεριανής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, τα οποία και μεταφέρουμε αυτούσια για να μη σας... αδικήσουμε: "Βουλευτές του ΚΚΕ - και το αναφέρω αυτό - καταφέρνοντας πλήγμα κατά της Δημοκρατίας, πρωτοστάτησαν σε προκλήσεις και προπηλακισμούς εναντίον προσερχομένων υποψηφίων εκπαιδευτικών να διαγωνιστούν και επίσης προσκαλούσαν τους συγκεντρωμένους να προβούν σε παράνομες πράξεις. Προσπαθούσαν να τους διεγείρουν σε απείθεια ή διατάραξη της κοινής ειρήνης".

Και λίγο μετά: "Ο κ. Κολοζώφ στα Πατήσια, ο κ. Κόρακας στον Αλιμο, πρωτοστάτησαν στη δημιουργία των επεισοδίων, προπηλακίζοντας τους προσερχόμενους υποψήφιους. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά Ελλήνων βουλευτών...".

Εμείς, μόνο ένα πράγμα θέλουμε να σας θυμίσουμε: Οσοι στο παρελθόν μεταχειρίστηκαν παρόμοιες μεθόδους έχουν γραφτεί στις μαύρες σελίδες της νεότερης ιστορίας μας. Αν αμφιβάλλετε, ψάξτε το, για να βεβαιωθείτε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ