Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σ. ΑΡΑΒΙΑ - Ν. ΑΦΡΙΚΗ
Ρεκόρ πέναλτι

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισαν το Μουντιάλ η Νότια Αφρική και η Σαουδική Αραβία, που αναδείχτηκαν ισόπαλες 2 - 2 στο "Λεσκέρ" του Μπορντό.

Ο αγώνας "σημαδεύτηκε" από τα τρία πέναλτι με τα οποία σημειώθηκαν ισάριθμα τέρματα. Για τους Αφρικανούς τα πέτυχε ο Σον Μπάρλετ (11, 90 με πέναλτι), ενώ για τους Σαουδάραβες σκόραραν με πέναλτι οι Σαμί αλ Τζαμπέρ (45) και Γιουσέφ αλ Τινιάν (73). Αν και οι παίκτες του Τρουζιέ προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, οι Ασιάτες βρήκαν το σθένος να αντεπιτεθούν και να πάρουν κεφάλι στο σκορ έως την εκπνοή του αγώνα οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα από τον κανονιέρη Μπάρλετ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Χιλιανός Μάριο Σάντσεζ Γιαντέν, που "κιτρίνισε" τους Φόρτσιουν (38) και Ραντέμπε (66) από το αφρικανικό συγκρότημα και τον Κ. Ντοσαρί (31) από τη Σαουδική Αραβία.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ: Βονκ, Φις, Ισα, Τζάκσον (46 Μπάκλεϊ), Νιάτι, Ραντέμπε, Χέλμαν Μκαλέλε, Μοσό, Κουίντον Φόρτσιουν (67 Ντόκτορ Κουμάλο), Μπάρλετ, Μακ Κάρθι (46 Σικοσάμα)

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλ Ντεαγιέα, Αλ Τζαχανί, Ζουμπραμαουί, Σουλιμανί, Αλ Οβαϊράν, Σαλέχ, Αλ Τεμιγιάτ, Αμίν, Αλ Τζαμπέρ, Αλ Μεχαλαλέλ (65 Αλ Σαχρανί), Αλ Τινιγιάν (81 Αλ Χαρμπί).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ