Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΠΑ - ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
Πάθος κατά ... αδιαφορίας

Προσπαθώντας ακόμα να καταλάβουν πώς χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στον αγώνα με τη Γερμανία, οι Γιουγκοσλάβοι αντιμετωπίζουν σήμερα τους αδιάφορους Αμερικανούς, που εδώ και μερικές μέρες έχουν αρχίσει τις διακοπές τους στη Γαλλία.

Οπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ντράγκαν Στοϊκόβιτς, "η μεγάλη απογοήτευση οφείλεται στο γεγονός ότι κατά πασά πιθανότητα χάθηκε η πρώτη θέση του ομίλου, που με νίκη επί της Γερμανίας ήταν σίγουρη".

Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Σάντρατς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχει επισημάνει στους παίκτες του το γεγονός ότι θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή στους Αμερικανούς.

"Μόνο έτσι θα φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η νίκη και παράλληλα η πρόκριση στον επόμενο γύρο", δήλωσε ο τεχνικός των "Πλάβι".

Στην άλλη πλευρά οι Αμερικανοί μόνο με αυτό το παιχνίδι δεν ασχολούνται, αφού από μετά την ήττα από το Ιράν το έχουν ρίξει στις εκδρομές αναψυχής.

"Δεν έχει κανένα νόημα πια, αφού δε διεκδικούμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο" δήλωσε ο προπονητής των ΗΠΑ Στιβ Σάμπσον, σκιαγραφώντας με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ