Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
7Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ
Κοινή δράση ενάντια στον ιμπεριαλισμό

Χιλιάδες νέοι και νέες απ' όλη την Ελλάδα θα δώσουν το "παρών" το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Χίο

Μήνυμα φιλίας και ειρήνης, μήνυμα ότι ο ελληνικός και ο τουρκικός λαός έχουν κοινά όνειρα, κοινά προβλήματα, κοινό εχθρό, τον ιμπεριαλισμό, θα στείλουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Ιούλη από τη Χίο, χιλιάδες νέοι και νέες απ' όλη τη χώρα, που θα συμμετάσχουν στη φετινή πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση ειρήνης, που διοργανώνει η ΚΝΕ.

Στην παραλία Λευκωνίας,στο Κοντάρι Χίου, θα στηθεί για δύο μέρες το "νεανικό στρατηγείο" των νέων, που θα συμμετάσχουν στη φιλειρηνική κινητοποίηση. Μαζί τους και νέοι από την Κύπρο (Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι), αλλά και από την Τουρκία. Θα βρεθούν όλοι μαζί, για να συζητήσουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να τραγουδήσουν, να γλεντήσουν και να στείλουν στα "γεράκια του πολέμου" το δικό τους μήνυμα αντεπίθεσης. Θα στείλουν μήνυμα ότι οι δύο λαοί μπορούν να παλέψουν από κοινού ενάντια στον ιμπεριαλισμό, που τους θέλει να είναι σε μόνιμη αντιπαράθεση, για να προχωρούν έτσι τα σχέδια της "Νέας Τάξης".

Το ραντεβού για αναχώρηση προς Χίο, έχει δοθεί για την Παρασκευή, στις 5.30 το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά.Η μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία θα γίνει το Σάββατο στις 7.30 μ.μ. και θα ξεκινήσει από το Κοντάρι, για να συνεχίσει στους δρόμους του νησιού. Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στην Προκυμαία μία ώρα μετά, η οποία περιλαμβάνει την ομιλία του γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκου Σοφιανού, χαιρετισμούς από τις νεολαίες ΕΔΟΝ,ODP,Τουρκοκυπρίων και από το Δήμο Τσεσμέ.Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συναυλία με τους Μ. Δημητριάδη,Μ. Πασχαλίδη και Γ. Θωμόπουλο.Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και στον Τσεσμέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ