Σάββατο 11 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με τους Ελληνες Κατασκευαστές Αμυντικής Βιομηχανίας

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικής Βιομηχανίας, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος Σταύρου Γιώργος,ο γενικός Διευθυντής Τσόλκας Γιώργος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μούλιας Σπύρος.

Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου διατύπωσε τις θέσεις της για την προσπάθεια δημιουργίας Αμυντικής Βιομηχανίας. Σ' αυτόν το χώρο θέση έχουν κρατικές και ιδιωτικές μονάδες, ανέφεραν χαρακτηριστικά. Βασική προϋπόθεση είναι η ελληνοποίηση του ΕΜΠΑΕ (πενταετές εξοπλιστικό πρόγραμμμα) που σήμερα δεν ξεπερνάει το 3%, πέρα των αντισταθμιστικών οφειλών, που δεν ξεπερνάνε το 7,5%, με τη διεκδίκηση συμπαραγωγών, ώστε να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες των Αμυντικών Βιομηχανιών. Επιπλέον η αντιπροσωπεία ζήτησε από το ΚΚΕ να παρέμβει σ' αυτή την κατεύθυνση.

Η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι το Κόμμα ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της Αμυντικής Βιομηχανίας στη χώρα, αλλά και για τη διατήρηση και ανάπτυξη των θέσεων εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ