Τρίτη 13 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
Με ορμή για τη νέα τετραετία

Νικηφόρα ξημέρωσε η Δευτέρα για το Βύρωνα, καθώς οι δημότες με την ψήφο τους την Κυριακή επιβράβευσαν την αγωνιστική διεκδικητική πολιτική της Δημοτικής Αρχής. Επιδοκίμασαν το έργο που γίνεται στην πόλη επί δεκαετίες. Και έστειλαν σαφές μήνυμα πως η Διοίκηση του δήμου δε θα περάσει σε "ξένα" χέρια.

Ενα μήνυμα που έφτανε, λεπτό προς λεπτό, το βράδυ της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου, Νίκου Ρογκάκου.Μαζί, έφταναν και τα συγχαρητήρια από τους Βυρωνιώτες που έσπευδαν στο εκλογικό κέντρο να γιορτάσουν, μαζί με την παράταξή τους, την "Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση".Μαζί, εδραιωνόταν η πεποίθηση πως οι αγωνιστικές παραδόσεις του Δήμου Βύρωνα, όχι μόνο δεν έχουν χαθεί, αλλά αντίθετα ενισχύονται.

Την ίδια στιγμή, το βράδυ της Κυριακής, μια άλλη γιορτή "στηνόταν" στο δημαρχείο της πόλης. Κι εκεί κατέφταναν Βυρωνιώτες, να δώσουν τα συχαρίκια, πολλά ήταν όμως και τα τηλεφωνήματα δημοτών που αγωνιούσαν... Για να έρθει η ανακούφιση όταν πληροφορούνταν πως ο δήμαρχός τους είναι και πάλι μπροστά, άρα και οι ίδιοι παραμένουν στο τιμόνι του δήμου.

Και ήδη από το βράδυ της Κυριακής, τα μέλη και η γραμματεία της "Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης", σχεδίασαν τη δουλιά που τους περιμένει, τόσο μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών, όσο και μετά την 18η Οκτώβρη. Μια δουλιά που ξεκινάει και τελειώνει στον δημότη, με την, πόρτα - πόρτα, ενημέρωσή του για τις εκλογές, την Αυτοδιοίκηση, αλλά και το μέλλον της πόλης. Ενα μέλλον που, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο δήμαρχος, Ν. Ρογκάκος, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την αντίσταση στην αντιλαϊκή εφαρμοζόμενη πολιτική. Με τον αγώνα για έναν άλλο δρόμο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ