Τρίτη 13 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
Ο αγώνας συνεχίζεται από καλύτερες θέσεις

Με τα ποσοστά της να πλησιάζουν το 12% και με την προοπτική να εκλέξει ακόμη έναν δημοτικό σύμβουλο στους δύο ήδη υπάρχοντες και από έναν διαμερισματικό στα πέντε διαμερίσματα εκεί που δεν είχε κανέναν, η Κίνηση "Πειραιάς - Αναγέννηση" έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη από τις εκλογές.

Παρά τις αντίξοες προεκλογικές συνθήκες που συνάντησε, από τους αποκλεισμούς από τα κυρίαρχα ΜΜΕ μέχρι τις προβοκάτσιες και τις συκοφαντίες, η Κίνηση κατάφερε να μεταδώσει το μήνυμά της από άκρη σε άκρη του Πειραιά, ένα μήνυμα αγωνιστικό, διεκδικητικό, για μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των δημοτών και όχι της κεντρικής διοίκησης.

"Θεωρώ ότι αυτά είναι σημαντικά αποτελέσματα, που βέβαια δεν είναι ανάλογα της εκτίμησης για μας, που έχει ο κόσμος του Πειραιά", σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά της "Πειραιάς - Αναγέννηση" Παναγιώτης Σαλπέας, ενώ είχε ήδη καταγραφεί η σημαντική αύξηση των δυνάμεών της.

"Για μια ακόμη φορά", συνέχισε, "οι μεγάλες προεκλογικές δαπάνες από τη μια μεριά και τα ψευτοδιλήμματα από την άλλη, λειτούργησαν έτσι που ένα ποσοστό που θα μπορούσε να έρθει σε μας, δεν ήρθε. Επειδή όμως τα προβλήματα του πειραϊκού λαού θα είναι πάλι μπροστά μας γιατί τίποτα δε λύθηκε, εμείς, όπως είχαμε υποσχεθεί, θα είμαστε στη μάχη, συνεπείς σ' αυτά που λέγαμε παραμονές των εκλογών. Λέμε, για άλλη μια φορά, στους Πειραιώτες, ότι η δική τους συσπείρωση σε δυνάμεις που πραγματικά θέλουν να λύσουν τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα της πόλης θα είναι ό,τι καλύτερο. Κανένας δεν πρόκειται να τους λύσει τα προβλήματα, αν αυτή η συσπείρωση δε δώσει τις μάχες της στις γειτονιές και τις συνοικίες".

Καταλήγοντας, ο Π. Σαλπέας τόνισε ότι "οι συνθέσεις των ψηφοδελτίων, όπως εμείς τις βλέπουμε, δε θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να λυθούν προβλήματα στην πόλη. Οι πολιτικές που θα ακολουθήσουν θέλουν πραγματικά αγώνα, αντίσταση, θέλουν κάποια στιγμή να καταλάβουν οι Πειραιώτες ότι κανείς δεν τους χαρίζει τίποτα. Παρά μόνο με σοβαρή δουλιά και συσπείρωση. Εμείς, θα κάνουμε μια τέτοια προσπάθεια, με ενισχυμένες δυνάμεις και πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θα συνεχίσουμε εμείς... (2000-08-19 00:00:00.0)
Χάθηκε ένας πολύτιμος αγωνιστής (2000-08-18 00:00:00.0)
Γκάλοπ σκοπιμοτήτων (1998-09-30 00:00:00.0)
"Κάλπικες" οι προτάσεις Φωτίου για την παιδεία (1998-09-04 00:00:00.0)
Βάζει χέρι και στον κήπο της Τερψιθέας (1997-01-22 00:00:00.0)
Οι Πειραιώτες καλούνται να πληρώσουν και γι' αυτό (1995-03-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ