Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γκάλοπ σκοπιμοτήτων

Σε δήλωσή του με αφορμή το γκάλοπ της "ΑΛΚΟ", ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" Παναγιώτης Σαλπέας τόνισε:

"Εχουμε πικρή εμπειρία από τα γκάλοπ και τη σκοπιμότητά τους για να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους. Αρκεί να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο έδιναν ένα ποσοστό στο συνδυασμό μας της τάξης του 3% και όμως πήραμε 10%. Με αυτή τη λογική, το ποσοστό και η απήχησή μας στον κόσμο βρίσκεται στην αποδοχή και εκτίμηση της δράσης και των αγώνων μας που κάνουμε μαζί του, για πραγματικές λύσεις στα προβλήματά του και για το καλό του Πειραιά. Είμαστε η μόνη δύναμη που έχουμε φερεγγυότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα, αγωνιστικότητα και γι' αυτό θα είμαστε στο δεύτερο γύρο. Καλούμε σε συστράτευση όλο τον πειραϊκό λαό για να αναδείξει μια δημοτική αρχή που θα λέει την αλήθεια, θα προτείνει, θα αγωνίζεται, θα δημιουργεί, με προοπτική για τον Πειραιά".

Σχολιάζοντας τις συκοφαντίες περί "συμφωνίας συνεργασίας Σαλπέα - Αγραπίδη" για το δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Π. Σαλπέας τόνισε: "Μια συμφωνία έχουμε κάνει, στο φως και πάνω στο τραπέζι: Με τον πειραϊκό λαό για την πραγματική Αναγέννηση του Πειραιά. "Συμφωνίες" οικονομικού ή "παραπολιτικού" χαρακτήρα χαρακτηρίζουν άλλους και τους τις χαρίζουμε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ