Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑΥΡΟΣ
Βακαλόπουλος για άλλα τέσσερα χρόνια!

Με τη μεγαλειώδη παρουσία τους στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Κίνησης "Δημοκρατική Συνεργασία "Η Αλλαγή"", οι δημότες απέδειξαν ότι ο Ταύρος έχει δήμαρχο

Με μια ακόμα μεγάλη συγκέντρωση, στα εγκαίνια του δεύτερου εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" στον Ταύρο, οι δημότες της πόλης κατέδειξαν και πάλι ότι ο Ταύρος έχει Δημοτική Αρχή. Εχει Δήμαρχο! Αυτή τη Δημοτική Αρχή που εδώ και 20 χρόνια συνδιοικεί την πόλη με το λαό, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παναγιώτη Βακαλόπουλο.Δημοτική Αρχή που βρίσκεται σε διαρκή ρήξη με την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, που δεν είναι, και σε καμία περίπτωση δε θα γίνει, το μακρύ χέρι της κυβέρνησης.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ψηφοδελτίου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" είναι ότι πλαισιώνεται από υποψήφιους όλων των κοινωνικών στρωμάτων της πόλης και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Π. Βακαλόπουλος ""παντρεύεται" η πείρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους αγώνες του λαού μας με νέους ανθρώπους, ο επιστήμονας με τον εργάτη, ο συνταξιούχος με τη νεολαία, ο βιοτέχνης με τον επαγγελματία, διατεθειμένους να προσφέρουν και να συντείνουν στην ανάπτυξη της πόλης μας από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται".

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Π. Βακαλόπουλος απάντησε τεκμηριωμένα σε όλες τις επικρίσεις των άλλων υποψηφίων συνδυασμών, οι οποίοι, μην έχοντας κανένα πρόγραμμα για την πόλη αναλώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία με επικρίσεις για τη Δημοτική Αρχή. Ωστόσο, οι δημότες του Ταύρου είναι οι μόνοι "αρμόδιοι" να κρίνουν ποια δημοτική αρχή χρειάζονται και το έχουν αποδείξει στην πράξη - και στη συγκεκριμένη συγκέντρωση - όπως επίσης θα το αποδείξουν και στις 11 Οκτώβρη.

Καταλήγοντας, ο Π. Βακαλόπουλος επισήμανε ότι αυτές οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πρέπει να αποτελέσουν μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής και κάλεσε όλο το λαό να υπερψηφίσει τους συνδυασμούς που θα έρθουν σε ρήξη με την κυβερνητική πολιτική, εκλέγοντας δημοτικές αρχές διεκδικητικές, με ουσιαστικές και αποκλειστικές αρμοδιότητες, μια Αυτοδιοίκηση με πλήρη οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία και όπου όλα τα όργανα των βαθμίδων της θα αναδεικνύονται με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Χαιρετισμό απηύθυναν και άλλοι υποψήφιοι του συνδυασμού, ενώ από την πλευρά της ΝΑΣ, χαιρέτισε η Χριστίνα Τσεντούρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ