Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι δημοσιογράφοι... απαντούν

Συνέντευξη αλλά με ρόλους αντεστραμμένους οργανώνει σήμερα η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα". Τις απαντήσεις αυτή τη φορά καλούνται να δώσουν οι δημοσιογράφοι που θα συζητήσουν για την Αθήνα, τις εκλογές και το ρόλο του Τύπου με στελέχη της Συμπαράταξης και συναδέλφους δημοσιογράφους.

Ετσι στο βήμα της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου ανεβαίνουν στις 11.00 το πρωί, οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρκαγιάννης,Γιώργος Βότσης,Γιάννης Ε. Διακογιάννης,Αλέξης Οικονομίδης και Νίκος Τσαγκρής,ενώ τη συζήτηση συντονίζει η Λιάνα Κανέλλη.Αλλωστε, όπως αναφέρει και η Συμπαράταξη στην πρόσκλησή της προς τους δημοσιογράφους, "έχετε γράψει για μας, προφανώς έχετε και άλλες σκέψεις. Μπορούμε να τις συζητήσουμε και για μια τουλάχιστον φορά να μας δοθεί το δικαίωμα να καταθέσουμε εμείς ερωτήσεις"...

  • Την Παρασκευή 2 Οκτώβρη το σύνολο του ψηφοδελτίου της "Συμπαράταξης" θα κατέβει το πρωί στο δρόμο για μια μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο με σύνθημα - μήνυμα: Ο δημόσιος χώρος ανήκει στη διάδοση των ιδεών και όχι στο ιδιωτικό κέρδος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ