Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Παρκοπρόστιμο" στο Δήμο Αθηναίων

Πρόστιμο ύψους περίπου 500 εκατομμυρίων δραχμών επιβλήθηκε στο Δήμο Αθηναίων, για παραβάσεις του κώδικα φορολογικών στοιχείων κατά τις συναλλαγές του με την παρκοεταιρία "Κοκκινάκης". Σύμφωνα με την 15η Εφορία που επέβαλε το πρόστιμο, ο Δήμος Αθηναίων δεν έλαβε τιμολόγιο από την παραπάνω εταιρία για το διάστημα Απρίλη - Νοέμβρη 1997.

Με χτεσινές του δηλώσεις, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αγγελος Μοσχονάς, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα, έκανε λόγο για "προσπάθεια να πληγεί το κύρος του Δ. Αβραμόπουλου". Γι' αυτό, είπε, επέλεξαν 13 μέρες πριν τις εκλογές να δημοσιοποιήσουν την έκθεση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που διαπίστωσε της παραβάσεις.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε πάντως, πως, τόσο η παράταξη του Δ. Αβραμόπουλου, όσο και της Μ. Δαμανάκη και της κυβέρνησης που τη στηρίζει, τους οποίους κατηγορεί ο Αγ. Μοσχονάς ότι βρίσκονται πίσω από την υπόθεση, συμφωνούν στην επιβολή του χαρατσιού της πληρωμένης στάθμευσης, που πέρα από την ιδιαίτερη παρανομία του Δήμου Αθηναίων, η κυβέρνηση είχε επιβάλλει σε δεκάδες δήμους της χώρας. Τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής έχουν πληρώσει και πληρώνουν οι δημότες της Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ