Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ψηφίστε αυτούς που στάθηκαν δίπλα σας

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΑΣ, με επικεφαλής την Ελπίδα Παντελάκη στο Μηχανογραφικό Κέντρο της Ιονικής

Οι κομμουνιστές είναι πολύ γνωστοί στους εργαζόμενους της ΙΟΝΙΚΗΣ στον Πειραιά. Στάθηκαν δίπλα τους όλες τις μέρες του αγώνα τους, για να μην ξεπουληθεί η Τράπεζα και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής του εκσυγχρονιστικού κράτους του Κ. Σημίτη.Πολλοί απ' αυτούς έχουν ακόμα στα κορμιά τους τα σημάδια από τα ρόπαλα των ΜΑΤ.

Χτες, η υποψήφια νομάρχης Πειραιά της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας"(ΝΑΣ) Ελπίδα Παντελάκη,συνοδευόμενη από τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο και γραμματέα της ΕΣΑΚ Πειραιά Βαγγέλη Ξένο,τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" πρόεδρος του "ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ" Γιάννη Μανουσογιαννάκη,τον γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά Μιχάλη Νουφαρίτση και τον Αντ. Αντύπα περιόδευσε στο Μηχανογραφικό Κέντρο της ΙΟΝΙΚΗΣ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

"Σας καλούμε όλους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας προτιμήσεις στις εκλογές αυτές να ψηφίσετε τους αγωνιστές που στάθηκαν δίπλα σας. Στις εκλογές αυτές συγκρούονται δύο πολιτικές. Η πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης που θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα και η πολιτική που αντιστέκεται σ' αυτή τη λαίλαπα",τόνισε η Ελπίδα Παντελάκη, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι αν δεν πάρουν τα μέτρα τους και δεν ενισχύσουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς, θα έρθουν ακόμα χειρότερες μέρες. "Αυτοδιοίκηση - επιχείρηση ή αυτοδιοίκηση - αποκούμπι των δημοτών, είναι το ερώτημα. Η κυβερνητική πολιτική πρέπει να καταδικαστεί, όπως πρέπει να καταδικαστούν και οι νομάρχες και δήμαρχοι υπηρέτες της. Η μοναδική εγγύηση για τους εργαζόμενους είναι η ΝΑΣ", κατέληξε.

Στους εργαζόμενους μίλησε ακόμα ο Γ. Μανουσογιαννάκης,υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει χαρακτηρίσει τις εκλογές δημοψήφισμα για την πολιτική του. "Οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν την απάντηση", τόνισε, προσθέτοντας ότι αν εκλεγούν οι δήμαρχοι και νομάρχες που στηρίζει η κυβέρνηση θα φορτώσουν και άλλα βάρη στους εργαζόμενους. "Θέλουμε δημάρχους που να στέκονται δίπλα μας. Ποιοι από όσους ζητούν την ψήφο σας ενδιαφέρθηκαν όταν γινόταν μάχη στην ΙΟΝΙΚΗ με τα ΜΑΤ; Να στείλουμε ένα πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση και σε όσους συμφωνούν με την πολιτική της. Να αναδείξουμε Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα σταθεί δίπλα στον εργαζόμενο", υπογράμμισε. Στους εργαζόμενους μίλησε, επίσης, ο Β. Ξένος,σημειώνοντας την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών για τις κατακτήσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ