Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για τη Λαμία της προόδου

"Για Δήμο μπροστάρη στους αγώνες των κατοίκων για την επίλυση των προβλημάτων τους".Με το σύνθημα αυτό η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Λαμίας" και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Χαλιώτης καλούν το λαό της πόλης να δώσει τη δική του δυναμική απάντηση στις δημοτικές εκλογές Οκτώβρη, που έχουν κρίσιμη και καθοριστική σημασία για το μέλλον του νέου διευρυμένου δήμου Λαμίας, που αποτελείται από τις κοινότητες Αγ. Παρασκευής,Ανθήλης,Δίβρης,Θερμοπυλών,Καλαμακίου,Κόμματος,Κωσταλέξη,Λυγαριάς,Μεγάλης Βρύσης,Ροδίτσης,Σταυρού,Φραντζή.

"Σε αυτές τις εκλογές θα κριθεί, αν ο δήμος θα ολοκληρώσει τη μετατροπή του σε γρανάζι της κεντρικής εξουσίας, φοροεισπράκτορας και επιχειρηματίας σε βάρος των δημοτών του ή αν θα αλλάξει πορεία και θα πάρει αγωνιστικό διεκδικητικό χαρακτήρα σε όφελος των εργαζομένων, των αγροτών και των μικρομεσαίων", υπογραμμίζεται στην προγραμματική διακήρυξη της Κίνησης.

Βασικοί στόχοι της παράταξης είναι ο δήμος να πρωτοστατήσει στους αγώνες για τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού, να βελτιώσει τις υπηρεσίες του στους δημότες και να τις επεκτείνει σε νέους τομείς, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. "Ο δήμος πρέπει να απευθυνθεί στο κράτος, ώστε με σύντομες, αλλά ουσιαστικές και διαφανείς διαδικασίες να προσδιοριστούν τα αναγκαία έργα υποδομής στις νέες κοινότητες που εντάχθηκαν στη Λαμία και στην εγκαταλειμμένη περιφέρειά της".

"Ο δήμος πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των υγειονομικών υπηρεσιών του δημοσίου, του ΙΚΑ και των άλλων Ταμείων στην πόλη. Για την επιτάχυνση της κατασκευής, εμπλουτισμού, στελέχωσης και λειτουργίας του νέου νοσοκομείου. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και τη θέληση των συμπατριωτών μας, για να δημιουργήσουμε μαζί τη Λαμία της προόδου, της ελπίδας και των αγώνων, που διασφαλίζουν ένα καλύτερο αύριο", καταλήγει η διακήρυξη.

Στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚ Λαμίας μετέχουν:

Νίκος Αδάμ εκπαιδευτικός, Χρήστος Αθανασίου οικοδόμος - μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου, Αλέξιος Αλεξόπουλος βιομηχανικός εργάτης - συνδικαλιστής, Γιάννης Βλαχογιώργος συνταξιούχος, Χρήστος Γιαβάρας συνταξιούχος, Νίκος Ζαγγανάς ανθυποπυραγός, Νίκος Θάνος εργάτης, Βασίλης Καϊλας πρόεδρος ΠΕΑΕΑ Λαμίας, Στάθης Καρπέτας οικοδόμος, Φρόσω Κατσικα - Γαλανοπούλου ιδιωτική υπάλληλος, Φώτης Καψάλης συνταξιούχος, Αντώνης Κέππας πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, Θεοδόσης Κεφάλας αγρότης, Χρήστος Κολοβός βιομηχανικός εργάτης, Μαρία Κοτρωνιά νοικοκυρά, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος εκπαιδευτικός, Νίκος Λαμπρόπουλος επαγγελματίας, Μαρία Μακρή εργάτρια, Ανδρέας Μούσης αντιστασιακός τ. δημοτικός σύμβουλος, Σωτήρης Μπεκιάρης ιδ. υπάλληλος, Θωμάς Μπεσλεμές επαγγελματίας, Παύλος Μπότης συνταξιούχος, Κώστας Μωρίκης αγρότης, Γιάννης Νικολάου εργάτης, Θανάσης Ντίνος εκπαιδευτικός, Παναγιώτης Παπαδήμας συνταξιούχος, Λάμπρος Παπάς βιομηχανικός εργάτης, Αναστασία Παφίλη οικονομολόγος, Δημήτρης Περιβολιώτης αγρότης, Ηλίας Τσακατούρας γεωπόνος, Νίκος Χαραυγής οικονομολόγος - υπάλληλος ΑΤΕ, Χαρίκλεια Χρονά νοικοκυρά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ