Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
Μοναδικό έργο του δημάρχου η φορολογία

Από τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων της Ανω Αγίας Βαρβάρας χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας",που πραγματοποιήθηκε προχτές το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην οποία ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Καραβασίλης, παρουσίασε το πρόγραμμα και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να φτάσει σε κάθε σπίτι της Αγίας Βαρβάρας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος άσκησε έντονη κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Μίχο, τονίζοντας στην ομιλία του: "Προσπαθεί να μηδενίσει το έργο 20 χρόνων, το έργο του συνδυασμού μας. Μας λέει ότι η αναμόρφωση της πόλης άρχισε πριν από τέσσερα χρόνια. Απορρίπτει το έργο 20 χρόνων, ένα έργο που επιβραβεύτηκε με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών για 4 συνεχείς 4ετίες. Το έργο, που έγινε, ήταν δικό σας όραμα και σκέψη; Πότε δημοπρατήθηκε η πλατεία Ελευθερίας, ποιος διεκδίκησε και κέρδισε το χώρο στη Χανίων, για να έρθετε να φτιάξετε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής; Δική σας σκέψη ήταν η δημιουργία του κινηματογράφου; Ποιος δημιούργησε την τεράστια υποδομή στο βουνό, ποιος διαμόρφωσε το ρέμα Δούσμανη; Ποιος αγωνίστηκε για την κατασκευή των σχολείων; Ποιος κατασκεύασε τη δεξαμενή, για να φτιαχτεί το πάνθεον στη συνέχεια; ".

"Εσείς επιτελέσατε έργο τρανό - συνέχισε - αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκεντρώσατε στα χέρια σας όλες τις εξουσίες, καταργήσατε τη διαπαραταξιακή επιτροπή, προσλήφθηκαν στο δήμο φίλοι και γνωστοί. Μετατρέψατε το δήμο σεανώνυμη εταιρία. Αυτό ήταν το έργο σας".

Καταλήγοντας ο Ν. Καραβασίλης ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο με χειροκροτήματα επιβράβευσαν οι παρευρισκόμενοι. Ενα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των κατοίκων της πόλης, με προτάσεις και θέσεις για όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ