Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
Κόντρα στο φαρισαϊσμό και στις θεατρικές παραστάσεις

"Το φαρισαϊσμό της Δημοτικής Αρχής για την προσχεδιασμένη "θεατρική παράσταση", παρουσία καναλιών, καταστροφής των προεκλογικών πανό και μόνο στην πλατεία Κοραή, με τη δικαιολογία της ρύπανσης", καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση "Πειραιάς - Αναγέννηση".

"Οταν την ίδια στιγμή πνίγουν τον Πειραιά τα σκουπίδια και απειλείται η δημόσια υγεία, ανακατεμένα με τις αφίσες του δημάρχου, των άλλων υποψηφίων και των συμβούλων τους. Εχουν μάλιστα σκεπάσει προκλητικά και αντιαισθητικά όλον τον Πειραιά, σπαταλώντας εκατομμύρια δραχμές, που καλό θα ήταν να γίνει και δημόσιος απολογισμός προέλευσής τους".

Η Κίνηση καταγγέλλει και τον επικεφαλής του συνδυασμού "Ωρα Πειραιά","που με περισσή υποκρισία συνηγορούσε στη δήθεν διατήρηση της "φυσιογνωμίας και ευπρέπειας" της πόλης, όταν ο ίδιος και οι υποψήφιοί του εδώ και καιρό έχουν καταλάβει προκλητικά τους περισσότερους χώρους καταστρέφοντας τη φυσιογνωμία της πόλης και καταπατώντας στοιχειώδη δικαιώματα προβολής των άλλων συνδυασμών. Εχοντας την ίδια στιγμή εξασφαλίσει την επιλεκτική προβολή τους από τα περισσότερα ΜΜΕ, κρατικά και ιδιωτικά, όπως και αμφίβολα γκάλοπ προκειμένου να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν τη σκέψη και θέληση των ψηφοφόρων. Τελικά, αυτοί που πραγματικά ρυπαίνουν την πόλη, οι ίδιοι οι υποκριτές, διαμαρτύρονται για τη ρύπανση που προκαλούν!".

"Η δημοτική Κίνηση "Πειραιάς - Αναγέννηση"" συνεχίζει η ανακοίνωση, "είναι η μοναδική που έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στη διαπαραταξιακή επιτροπή για να προβάλλονται μόνο οι συνδυασμοί, οι θέσεις και οι επικεφαλής τους σε συγκεκριμένους χώρους, ώστε να μην παρουσιάζει άσχημη εικόνα η πόλη και ταυτόχρονα να έχει δυνατότητα ο πειραϊκός λαός να ενημερωθεί. Η παράταξή μας με μέτρο προβάλλει και με ελάχιστα μέσα (πανό και αφίσες) αποκλειστικά την παράταξη και τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχό της Παναγιώτη Σαλπέα".

Είναι προφανής ο στόχος της προσχεδιασμένης επιχείρησης να εξαφανίσει και να φιμώσει με κάθε τρόπο τη μοναδική φωνή που σήμερα αντιστέκεται και δε συμβιβάζεται με τα κάθε λογής συμφέροντα, που αγωνίζεται και παλεύει ενάντια σε αντιλαϊκές, άδικες και απάνθρωπες πολιτικές. Ενάντια σε κάθε λογής "σκουπίδια" που ρυπαίνουν ηθικά και υλικά.

Καταγγέλλουμε στον πειραϊκό λαό την ενέργεια αυτή, όπως και κάθε προσπάθεια φίμωσης της φωνής της δημοτικής μας κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" και απαντάμε, ότι τέτοιες ενέργειες δε μας πτοούν, αντίθετα μας πεισμώνουν περισσότερο. Την απάντηση θα την πάρουν από τον πειραϊκό λαό στις 11 Οκτώβρη με την ψήφο καταδίκης τους, καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ