Τρίτη 13 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Η μάχη συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση

"Στο Πέραμα δε χωράνε διλήμματα". Αυτό διαμηνύουν οι ίδιοι οι Περαματιώτες, οι οποίοι και χτες ολόκληρη την ημέρα είχαν κατακλύσει τα εκλογικά κέντρα της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης "Πέραμα Σύγχρονη Πόλη", για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Πατσιλινάκο.

"Δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω", ήταν η φράση που κυριαρχούσε συνεχώς. Αλλωστε, την απόφαση του περαματιώτικου λαού να υπερασπίσει και να διευρύνει τις κατακτήσεις του, την αποδεικνύει και το προβάδισμα με μεγάλη διαφορά που έδωσε στο ψηφοδέλτιο του Γ. Πατσιλινάκου. Το ψηφοδέλτιο του αγώνα συγκέντρωσε ποσοστό 38%, ενώ ο δεύτερος συνδυασμός που υποστηρίζεται από δυνάμεις της ΝΔ συγκέντρωσε ποσοστό 25%.

Από σήμερα το πρωί, όπως αποφασίστηκε στη χτεσινή σύσκεψη της δημοτικής κίνησης που έγινε χτες βράδυ, η μάχη του ψηφοδελτίου θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση από γειτονιά σε γειτονιά, από σπίτι σε σπίτι. Οπως επισήμανε ο Γ. Πατσιλινάκος οι αγωνιστικές δυνάμεις πρέπει να βγουν την ερχόμενη Κυριακή ακόμα πιο ενισχυμένες, όχι μόνο για να αντισταθούν στην κυβερνητική πολιτική, αλλά για να κάνουν την αντεπίθεσή τους.

Στο μεταξύ πριν περάσουν 24 ώρες από το άνοιγμα της κάλπης άρχισαν τα παζάρια μεταξύ των δυνάμεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Ν. Νικολαϊδης, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αποκλείστηκε από το δεύτερο γύρο συγκεντρώνοντας μόλις 20,3%, δήλωσε τη συμπαράστασή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο δεύτερο γύρο. Η ενέργεια του Ν. Νικολαϊδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε χωρίς να δοθεί η έγκριση από τα ίδια τα στελέχη, γεγονός που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις. Πάντως, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που υποστήριξε η ΝΔ Γ. Λαγουδάκος χτες μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ για συγκυβέρνηση στο δήμο Περάματος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ