Σάββατο 16 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Ζητούν δηλώσεις μετανοίας!

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στο 1ο Λύκειο Μεσολογγίου την Τετάρτη 13/1, όπου μια "αγανακτισμένη" μητέρα μαζί με τον διευθυντή του σχολείου ανάγκασαν μέλη του 15μελούς να πάνε στο γραφείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι. Εκεί τα κράτησαν δύο ώρες μέχρι να υπογράψουν δήλωση μετάνοιας πως είναι ενάντια στις καταλήψεις.

"Τέτοιες ενέργειες, τονίζεται στην ανακοίνωση, μας γυρνάνε πίσω, στα χρόνια της δικτατορίας και της φασιστικής κατοχής των Γερμανών, όπου ανάγκαζαν ανθρώπους με τη βία, όπως και τώρα, να υπογράφουν χαρτιά πως αποκηρύσσουν τις ιδέες τους. Ντροπή τους πραγματικά που έφτασαν στο σημείο να βιάσουν τον ψυχικό κόσμο 16άρηδων και 17άρηδων παιδιών. Την κύρια ευθύνη έχει η επικίνδυνη για τον τόπο μας και τα λαϊκά συμφέροντα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που καθοδηγεί τέτοιες ενέργειες, ζητώντας από τους γονείς να αποκηρύξουν τα παιδιά τους, όταν αυτά κάνουν κατάληψη και κινητοποιώντας όλους τους τραμπούκους του ΠΑΣΟΚ για να ανοίξουν τα σχολεία".

Την καλύτερη απάντηση έδωσαν οι μαθητές που συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους και με καταλήψεις και με τη μεγάλη, για τα δεδομένα του Μεσολογγίου,χτεσινή πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ