Τρίτη 26 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημαράς σε ρόλο κυβερνητικού βουλευτή

Στην προχτεσινή εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα στο ΣΤΑΡ, εκτός από τους εκπροσώπους μαθητών, γονιών, καθηγητών, κυβέρνησης, συμμετείχε και ο Γ. Δημαράς, ο βουλευτής του ΔΗΚΚΙ, ως... δημοσιογράφος!

Ο Γ. Δημαράς λοιπόν, σε αγαστή συνεννόηση και συνεργασία με τον Κ. Χαρδαβέλλα, διέπρεψε στην εν λόγω εκπομπή για την Παιδεία. Με θεατρινίστικες χειρονομίες, υψηλόφωνα (για να... φοβηθεί ο νοικοκύρης), με άνευ λόγου προσβλητικούς τόνους προς τους καθηγητές και τους μαθητές, με διατυπώσεις εναντίωσης προς τις κινητοποιήσεις, με ύφος δικηγόρου υπεράσπισης όσων επιθυμούν να κάνουν μάθημα(!), με αμετροέπεια ο κ. Δημαράς κατάφερε, με τις πλάτες του κ. Χαρδαβέλλα, να μιλήσει στην εκπομπή τόση ώρα, όση δεν μπόρεσαν να μιλήσουν (επειδή δεν τους δόθηκε η δυνατότητα) συνολικά οι γονείς και μαθητές! Γεγονός που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και αποχώρησή τους από την εκπομπή.

Ηταν φανερό, ότι οι κ. Χαρδαβέλλας και Δημαράς είχαν δυσφορήσει για τα όσα άκουγαν. Αλλα φαίνεται αυτοί επιθυμούσαν, όμως δεν τους έβγαιναν... Κι έτσι μπήκε στη δράση ο Γ. Δημαράς, μαζί με εκείνον τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που ακόμη δεν είχε καταλάβει(!), όπως είπε, γιατί αντιδρούν οι μαθητές!!!

Ο Γ. Δημαράς πάλι, δήλωσε ότι παρίσταται ως δημοσιογράφος, έχοντας αφήσει έξω από την πόρτα του ΣΤΑΡ τη βουλευτική του ιδιότητα! Δεν ήταν ειλικρινής ούτε καν ως προς αυτό. Γιατί στην ιδιότητά του ως κυβερνητικός βουλευτής, σίγουρα ανταποκρίθηκε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ